Power- & Vinyasa Yoga

Miriam Raagaard

Välkommen till en vecka med yogalektioner, som både stärker och lugnar. Du rör dig genom dynamiska sekvenser där det finns plats för att skratta och leka, få upp pulsen och stärka din kropp - men utan att pressa såväl kropp som sinne mer än vad som passar just dig. Teknik, anding och just dina behov kommer alltid att stå i fokus.


Passbeskrivningar

Power Yoga: Power Yoga är en dynamisk Vinyasa-övning som garanterar rörelse, svett och utmaningar. För att hålla fokus i en oförutsägbar värld är jordning och närvaro avgörande. Detta är nyckeln till Miriams Power Yoga-klass, förmågan att behålla fokus och precision i din träning trots de krav som ställs på din kropp och själ. Förvänta dig snabba skriftningar, utmanande varianter av välbekanta asanas, kreativa flöden och frihet att utforska dig själv för att bättre anpassa dig till livet. Alla Miriams klasser har inslag av pranayama och meditation – viktiga verktyg för att hålla fokus i klassen såväl som i livet, och vi kommer vanligtvis att avsluta med några yin-ställningar för att lugna kroppen.

Nivå 2 Power Yoga: Nivå 2 är för mer erfarna yogis som vill utforska ännu mer. For yogin som vill kliva ur sin komfortzon och som vill släppa taget och överlämna sig till nuet. Den extra utmaningen blir att hålla fokus under en krävande träning av kropp och själ. Förstärkande positioner kommer att hållas längre, vissa övergångar kan vara snabbare. Vi avslutar även här med några yinställningar för att lugna kroppen.

Skonsam Vinyasa Yoga: En skonsam vinyasa-övning där tempot och övergångarna är långsamma och mjuka. Känslan och tempot kommer generellt att vara lugnare och tonvikten kommer att ligga på djup streching och överlämnande till nuet. Det blir dock en liten ”peak” i klassen bara för att känna pulsen och hjärtat pumpa. Denna klass är perfekt för idrottaren som inte behöver ett hårt träningspass men ändå vill känna på sin kropp. Klasserna kommer alltid ha ett inslag av pranayama och meditation.


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2-3 timmars daglig gruppträning med undantag för ankomst – och avresedagar. Programmet presenteras efter ankomst.


Vem kan delta?

Våra Apollo-Sports hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil, och om du reser själv kommer du aldrig att vara ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekantskaper och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett nivå, och tempot bestämmer du själv längst vägen. Från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Träningen är gratis för dig som bor på utvalt hotell under den aktuella veckan. Klicka på den blå bokningslänken och gå till aktuellt datum.

Info om veckan

Pris: Det är gratis att delta i gästinstruktörens pass när du bokar en vistelse på aktuellt hotell för den aktuella veckan.

Datum och hotell:

22-29 mars 2024, La Pared – powered by Playitas

Avreseort: 

Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta är inkluderat:              

  • Hotell & Träningsresort i toppklass
  • Träning med Miriam

Boka La Pared

Kontakta oss: [email protected]  


Om instruktören

Miriam Raagaard

Om Miriam Raagaard

Miriam är utbildad skådespelare och koreograf. Till vardags arbetar hon bland annat som intimitetssamordnare där hon guidar skådespelare och regissörer i filmens värld med intima scener och hjälper till med deras kreativa process. Olika kampsporter, dans och annan fysisk träning har alltid varit en del av Miriams värld, men under de senaste tio åren har yoga varit hennes primära träningsform. ”Det stärker mig som inget annat, och samtidigt ger det mig närvaro, glädje, lugn och balans i livet. Det hjälper mig att navigera i hur jag ska möta världen.” I en hektisk vardag där man ofta ställs inför livets utmaningar, är poweryoga ett verktyg för att hantera just detta. För att kunna föra detta vidare utbildade sig Miriam därför till yogalärare i Aalborg för snart fem år sedan och idag har hon tusentals undervisningstimmar bakom sig.

Följ Miriam på instagram: @fightermiriam 


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas