Idrott- och fotbollsfys med Platini Tabi

Ta din träning till en ny nivå i sommar. Under en vecka har du nu chansen att träna med Platini Tabi. Gästspelet med med Platini Tabi är gratis för dig som bor på Playitas under perioden 17-24 juni 2021 och passar alla från 14 år. Häng på! 


Klassbeskrivningar

X-Fit Hiit,  60 min.
Denna klass startar med en ordentlig uppvärmning. Passet är sedan uppbyggt efter att vi tränar bestämda övningar under en bestämd tid, övningarna genomförs utifrån egen förmåga vilket innebär att alla kan vara med.

X- Fit Endurance, 60 min.
Fokus ligger på att utveckla vår förmåga att arbeta under en längre period utan vila och i ett jämn tempo, det kan hända att vi jobbar i team.

Mobility, 60 min.
Lugnt pass med fokus på rörlighet som påskyndar återhämtningen, passet passar alla.

Styrka - överkropp, 60 min.
Ett pass för dig som gillar en utmaning. Här startar passet med uppvärmning för att sedsn fokusera på överkroppsstyrka . Tuffare träning för både träningsvan och icke träninsvan.

Styrka - underkropp, 75 min.
Ett pass för dig som gillar en utmaning. Här startar passet med uppvärmning för att sedan fokusera på underkroppsstyrka . Tuffare träning för både träningsvan och icke träninsvan.

Olympiska lyft, 90 min.
Ett pass för dig som vill behärska Olympiska lyften. Tidigare erfarenhet behövs. Dock kan alla delta och jobba utifrån egen förmåga. 


Program

Program för veckan presenteras inom kort.

 

 

 

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 17-24 juni

Hotell: Playitas Resort

Avreseort: Stockholm & Köpenhamn 

Flygtider: se flygtider här

Detta ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Platini Tabi.
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass.

 


Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om Platini Tabi

 

Platini Tabi

 

Platini Tabi har jobbat som PT & Performance coach i över 10 år där han har utvecklat, utformat och hjälpt atleter och idrottsföreningar på alla nivåer och i åldrar. Som Idrottare behöver du inte vara den bästa atleten eller den duktigaste spelaren, men med rätt inställning och en ordentligt planerad träning kan du åstadkomma vad du vill! Oavsett om du tävlar på en internationell nivå, är en junior på uppgång eller om du behöver komma tillbaka efter en skada för att ta just dig till ditt mål och att vi gemensamt får dom resultaten vi vill uppnå. Att jobba med realistiska mål för att åstadkomma långsiktiga resultat. 

Ett axplock av de som han har utvecklat det senaste året för att ta nästa steg i spelarens karriär eller föreningens utveckling. 

Exempelvis har han byggt upp Jack Lahne’s grundfysik i sin försäsongs rehabilitering och således komma till BK Häcken. Killar som Boris Pantaleev, Benjamin Bezuude och Oliver Granberg att ta steget från div 3 till div 2 och 1.  Axel Wallenborg har gått från BP till Djurgården och Lucas Forsberg från Sollentuna till AIK. En individuellt gruppbyggande försäsongs fysik för Segeltorps IF för att ta steget upp i 2an. För- samt under säsongsträning för ungdomslag inom AIK, Älta och Lidingö och har ett genomgående fysupplägg för Djurgårdens IF Flickakademi i alla stadier FA10/11, FA12, FA13, FA14, FA17.

Speciallitetsområden

Rörlighets och funktionell träning, viktnedgång, viktuppgång, mental coaching, high intensity training, sport performance träning, gruppträning, spänstträning, explosiv träning, lagidrott.


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort