Pilates & Garuda den 18-25 nov 2018 på Hilton Ras Al Khaimah

I november gästas Hilton Ras Al Khaimah av Carita Lesche från Stockholm Pilates Center. Pilates är en funktionell träningsmetod som handlar om att bevara eller få tillbaka en god hållning och blir stark och smidig. Garuda har inslag av yoga, pilates och kampsport, och bägge träningsformerna stärker din kroppskontroll, andning och styrka genom kontrollerade rörelsemönster. Har du aldrig provat förr eller är det här din specialitet? Testa för första gången eller slipa på befintlig teknik – alla kan vara med!

  • Program 19-25 nov 2018 ​
  • Kostnadsfritt
  • Alla kan delta
  • Boka din resa ex 18-25 nov 2018
  • Ingen föranmälan behövs

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4. 


Om programmet

Alla Pilates- och Garudapass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på Hilton Ras Al Khaimah under den aktuella perioden. Minimumålder för att delta i passen är 15 år. Passen hålls på skandinaviska och engelska. Observera att antal platser är begränsat. Hilton Ras Al Khaimahs ordinarie utbud ingår också under veckan. Läs mer omHilton Ras Al Khaimah och dess utbud.

Se programmet här


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på länken nedan och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa!
Boka din resa med avresa den 18-25 november 2018 för att delta i hela programmet.
Alla pass är frivilliga och du väljer själv vilka pass du deltar i.
Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.


Vad är Pilates?

Pilates är en funktionell träningsmetod som handlar om att bevara eller få tillbaka en god hållning och bli stark och smidig. När kroppens alla muskelsystem samverkar på bästa sätt kan du använda kroppen effektivt och skonsamt oavsett vad du gör. God balans mellan muskelgrupper, stabilitet, god rörlighet i lederna och kroppskontroll är viktiga delar i träningen. Kunskap, koncentration och kvalitet är nyckelord när du utför övningarna. Pilatesträningen passar både motionärer och elitidrottare.

Vad är Garuda?

Garudatekniken med inslag av yoga, pilates och kampsport är en ny spännande och inspirerande träningsform. Målsättningen är att träningen ska vara rolig, dynamisk och utmanande genom övningarnas intensitet och flöde. Den organiska synen på träning gör dig stark och energifylld medan långa rörelsebanor utmanar smidighet och styrka.

Om Carita Lesche

Carita är en av Sveriges mest kända pilatesprofiler. År 2002 grundade hon Stockholm Pilates Center. Carita är utbildad idrottslärare, danspedagog, legitimerad naprapat och certifierad instruktör i STOTT PILATES® och GARUDA®.