Pilates & Garuda – La Pared 2019

15-21 april 2019 gästas La Pared – powered by Playitas av instruktörer från Stockholm Pilates Center. Pilates är en funktionell träningsmetod som handlar om att bevara eller få tillbaka en god hållning och blir stark och smidig. Garuda har inslag av yoga, pilates och kampsport, och bägge träningsformerna stärker din kroppskontroll, andning och styrka genom kontrollerade rörelsemönster. Har du aldrig provat förr eller är det här din specialitet? Testa för första gången eller slipa på befintlig teknik – alla kan vara med!

Datum: 15–21 april 2019

  • Kostnadsfritt
  • Alla kan delta
  • Ingen föranmälan behövs

Begränsat antal platser! 

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4. 

Om hotellet

Kom ner i varv och njut av tystnaden i La Pared. Apollos nya hotell på Fuerteventuras västkust är perfekt för dig som vill varva sköna träningspass med lugn och avslappnande miljö. I La Pared finns inga krav eller måsten. Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på La Pared – powered by Playitas under den aktuella perioden. Minimumålder för att delta i passen är 15 år. Passen hålls på skandinaviska och engelska. Observera att antal platser är begränsat. La Pared – powered by Playitas ordinarie utbud ingår också under veckan. Läs mer om La Pared – powered by Playitas och dess utbud av sporter och aktiviteter.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på länken nedan och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa!
Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

 

Pilates & Garuda på La Pared 15-22 april 2019

Se program

Programmet är preliminärt, ändringar kan förekomma


 

Vad är Pilates?

Pilates är en funktionell träningsmetod som handlar om att bevara eller få tillbaka en god hållning och bli stark och smidig. När kroppens alla muskelsystem samverkar på bästa sätt kan du använda kroppen effektivt och skonsamt oavsett vad du gör. God balans mellan muskelgrupper, stabilitet, god rörlighet i lederna och kroppskontroll är viktiga delar i träningen. Kunskap, koncentration och kvalitet är nyckelord när du utför övningarna. Pilatesträningen passar både motionärer och elitidrottare.

Vad är Garuda?

Garudatekniken med inslag av yoga, pilates och kampsport är en ny spännande och inspirerande träningsform. Målsättningen är att träningen ska vara rolig, dynamisk och utmanande genom övningarnas intensitet och flöde. Den organiska synen på träning gör dig stark och energifylld medan långa rörelsebanor utmanar smidighet och styrka.