Pilates & Garuda på Levante, Rhodos

Den 7-14 juli 2019 gästas Levante av populära stjärninstruktören Carita Lesche från Stockholm Pilates Center. 

Boka in dig till Levante mellan 7-14 juli och njut av högkvalitativ träning med proffsinstruktör. Pilates är en funktionell träningsmetod som handlar om att bevara eller få tillbaka en god hållning och blir stark och smidig. Garuda har inslag av yoga, pilates och kampsport, och bägge träningsformerna stärker din kroppskontroll, andning och styrka genom kontrollerade rörelsemönster. Har du aldrig provat förr eller är det här din specialitet? Testa för första gången eller slipa på befintlig teknik – alla kan vara med!


Om programmet

Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på Levante under den aktuella perioden. Minimumålder för att delta i passen är 15 år. Passen hålls på skandinaviska och engelska. Observera att antal platser är begränsat. Levantes ordinarie utbud ingår också under veckan. Läs mer om Levante och dess utbud av sporter och aktiviteter.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

Datum: 7-14 juli 2019

  • Levante Beach Resort
  • Extrainsatt träning
  • Kostnadsfritt
  • Alla kan delta
  • Ingen föranmälan behövs
  • Boka bara flyg och boende med oss
     

Boka resa till Levante Beach Resort

 

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4. 

Programmet för veckan

Programmet är preliminärt, ändringar kan förekomma. Komplett/uppdaterat program erhålls på plats.

Program juli 2019

Vad är Pilates?

Pilates är en funktionell träningsmetod som handlar om att bevara eller få tillbaka en god hållning och bli stark och smidig. När kroppens alla muskelsystem samverkar på bästa sätt kan du använda kroppen effektivt och skonsamt oavsett vad du gör. God balans mellan muskelgrupper, stabilitet, god rörlighet i lederna och kroppskontroll är viktiga delar i träningen. Kunskap, koncentration och kvalitet är nyckelord när du utför övningarna. Pilatesträningen passar både motionärer och elitidrottare.

Vad är Garuda?

Garudatekniken med inslag av yoga, pilates och kampsport är en ny spännande och inspirerande träningsform. Målsättningen är att träningen ska vara rolig, dynamisk och utmanande genom övningarnas intensitet och flöde. Den organiska synen på träning gör dig stark och energifylld medan långa rörelsebanor utmanar smidighet och styrka.

Om Carita Lesche

En av Sveriges mest kända pilatesprofiler som 2002 grundade Stockholm Pilates Center. Hon är utbildad idrottslärare, danspedagog, legitimerad naprapat och certifierad instruktör i STOTT PILATES® och GARUDA®.