Pilates & Garuda på Aqua Vista

I januari och februari gästas Aqua Vista av Stockholm Pilates Center. Pilates är en funktionell träningsmetod som handlar om att bevara eller få tillbaka en god hållning och blir stark och smidig.

Garuda har inslag av yoga, pilates och kampsport, och bägge träningsformerna stärker din kroppskontroll, andning och styrka genom kontrollerade rörelsemönster. Har du aldrig provat förr eller är det här din specialitet? Testa för första gången eller slipa på befintlig teknik – alla kan vara med!


Om programmet

Alla Pilates- och Garudapass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på Aqua Vista under den aktuella perioden. Minimumålder för att delta i passen är 15 år. Passen hålls på skandinaviska och engelska. Observera att antal platser är begränsat. Vi reserverar oss även för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet.

Läs mer om Aqua Vista och dess utbud.

Program 24-31 januari 
Program 21-28 februari 

Program erbjuds mellan:

  • 25-31 jan 2019
  • 22-28 feb 2019

Om veckan:

  • Kostnadsfritt
  • Alla kan delta
  • Boka din resa ex 24-31 jan 2019 eller 21-28 feb 2019
  • Ingen föranmälan behövs

Boka Aqua Vista

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4. 


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på länken nedan och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa!
Boka din resa med avresa den 25-31 jan 2019 eller 22-28 feb 2019 för att delta.
Alla pass är frivilliga och du väljer själv vilka pass du deltar i.
Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.


Vad är Pilates?

Pilates är en funktionell träningsmetod som handlar om att bevara eller få tillbaka en god hållning och bli stark och smidig. När kroppens alla muskelsystem samverkar på bästa sätt kan du använda kroppen effektivt och skonsamt oavsett vad du gör. God balans mellan muskelgrupper, stabilitet, god rörlighet i lederna och kroppskontroll är viktiga delar i träningen. Kunskap, koncentration och kvalitet är nyckelord när du utför övningarna. Pilatesträningen passar både motionärer och elitidrottare.

Vad är Garuda?

Garudatekniken med inslag av yoga, pilates och kampsport är en ny spännande och inspirerande träningsform. Målsättningen är att träningen ska vara rolig, dynamisk och utmanande genom övningarnas intensitet och flöde. Den organiska synen på träning gör dig stark och energifylld medan långa rörelsebanor utmanar smidighet och styrka.


 

Om Amelie Parcharmi

Amelie är delägare till Sveriges största Pilates, Garuda och Barrestudio – Stockholm Pilates Center. Amelie har jobbat i många år med träning och är certifierad instruktör i STOTT PILATES® och GARUDA®.

Om Carita Lesche

Carita är en av Sveriges mest kända pilatesprofiler. År 2002 grundade hon Stockholm Pilates Center. Carita är utbildad idrottslärare, danspedagog, legitimerad naprapat och certifierad instruktör i STOTT PILATES® och GARUDA®.


Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista.