Pilates & Garuda med Stockholms Pilates Center

Playitas Resort gästas av Carita Lesche i maj 2019 och Amelie Parcahmi april 2019 – båda två från Stockholm Pilates Center.  Pilates & Garudaveckorna är en åtekommande favorit på Playitas, så missa inte chansen att boka din plats till Playitas för extrainsatt Pilates & Garuda-träning. 

Garuda har inslag av yoga, pilates och kampsport – träningsformer som stärker din kroppskontroll, andning och styrka genom kontrollerade rörelsemönster. Har du aldrig provat förr, eller är det här kanske din specialitet? Oavsett vilken nivå du befinner dig på är det här en vecka som passar dig!

Gratis gästpass 

Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på Playitas Resort under den aktuella perioden. Minimumålder för att delta i passen är 15 år. Passen hålls på skandinaviska och engelska. Observera att antal platser är begränsat.
 

Datum:

  • 4-11 april 2019
  • 14-21 maj 2019

Vad kan jag förvänta mig av veckan?

  • Professionella instruktörer
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro
  • En vecka som stärker din kroppskontroll, andning och styrka

Boka resa till Playitas

Se alla träningsveckor och gästpass


Program för veckorna

april 2019  Maj 2019

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras


 

Vad är Pilates?

Pilates är en funktionell träningsmetod som handlar om att bevara eller få tillbaka en god hållning och bli stark och smidig. När kroppens alla muskelsystem samverkar på bästa sätt kan du använda kroppen effektivt och skonsamt oavsett vad du gör. God balans mellan muskelgrupper, stabilitet, god rörlighet i lederna och kroppskontroll är viktiga delar i träningen. Kunskap, koncentration och kvalitet är nyckelord när du utför övningarna. Pilatesträningen passar både motionärer och elitidrottare.

Vad är Garuda?

Garudatekniken med inslag av yoga, pilates och kampsport är en ny spännande och inspirerande träningsform. Målsättningen är att träningen ska vara rolig, dynamisk och utmanande genom övningarnas intensitet och flöde. Den organiska synen på träning gör dig stark och energifylld medan långa rörelsebanor utmanar smidighet och styrka.


Om instruktörerna

Om Carita Lesche

Carita är en av Sveriges mest kända pilatesprofiler. År 2002 grundade Carita Stockholm Pilates Center. Hon är utbildad idrottslärare, danspedagog och legitimerad naprapat samt certifierad instruktör i STOTT PILATES® och GARUDA®.

Om Amelie Parcahmi

Amelie är delägare till Sveriges största Pilates, Garuda och Barrestudio – Stockholm Pilates Center. Amelie har jobbat i många år med träning och är certifierad instruktör i STOTT PILATES® och GARUDA®.