Olympic Training Camp – Styrka och puls med Danijela Rundqvist och Mattias Sunneborn

I samarbete med Sveriges Olympiska kommitté gästas våra Apollo Sports hotell av deras duktiga ledare. Veckan kommer ledas av Danijela Rundqvist och Mattias Sunneborn som tillsammans representerat Sverige i 5 OS. Med lång erfarenhet och stort kunnande leder de veckans pass och håller ihop gruppen.

Vi kommer träna alla fysiska kvalitéer (styrka, snabbhet, kondition, koordination och rörlighet). Insprängt i schemat finns även yoga, stretching och rörlighet, allt för att hjälpa återhämtningen och göra oss redo för nästa pass. Tillsammans kommer vi under Olympic Training Camp träna som en olympier samtidigt som vi får njuta av en underbar semester med likasinnade. Ta chansen att boka din plats och få ett minne för livet med Olympic Training Camp. Vi kommer arbeta med en rad olika övningar och typer av träningspass bland annat Olympisk lyftning, snabbhetsträning, spänstträning, intervallträning/kondition och allmänstyrka (i det ligger balans, koordination och rörlighet). Vi kommer arbeta med hela kroppen, men även knoppen! Det kommer erbjudas föreläsningar kopplade till Olympiernas egna erfarenheter

Fördelarna med ett Olympic Camp är många, dels för att bli bättre tränad, för att träffa andra likasinnade och att uppleva mer än bara en strandpromenad. Efteråt kommer du garanterat att känna dig bättre, starkare och framförallt nöjdare som atlet och människa..

Hur ser träningsveckan ut?

Träningsveckan består av olika förmiddags- och eftermiddagspass. Du kommer erbjudas minst två olympier pass om dagen. Vakna tidigt på morgonen och väck kroppen med en morgon jogg och eller en Yoga/stretch innan frukost. Ta med kläder som är anpassade för löpning, simning, träning i varmt klimat, vattenflaska och ett gott humör.

Alla kan vara med oavsett kondition eller styrka. Vi kommer jobba mycket med kroppen så du kan själv välja ni aktivitetsnivå. Passen hålls på svenska och engelska (vid behov) och alla från 15 år kan delta. För dig som vill ha en aktiv semester och komma hem starkare och piggare än när du åkte hemifrån. Vi ser fram emot att ha med dig på resan!

Program 15 april 2020 

Pris från: 10 998:-

När: 15-22 april 2020

Var: Aqua Vista, Hurghada, Egypten

I priset ingår:

  • Flyg tur retur från Stockholm  
  • Boende del i Dubbelrum
  • All inclusive
  • Transfer och mat på flyget
  • Visum
  • All träning enligt program

​​​​​* Enkelrumstillägg 2500:- ​
Frågor om träningsveckan? Mejla oss!

Begränsat antal platser! Boka senast två veckor före avresa, i mån av plats.

Boka

            

Ledare under veckan

Danijela och Mattias har haft äran att representera Sverige i 5 OS tillsammans och har många års erfarenhet av träning och brinner idag för att människor ska må bra och träna. Vi ser fram emot att inspirera och hjälpa er till utveckling. Dessutom ska det bli väldigt roligt att lära känna er alla och få umgås med er under denna vecka. Vi ser fram emot att få träna er i värmen! /Danijela Rundqvist

Mattias Sunneborn

Första svensk över 8 meter, nordiskt rekord, VM-silver, EM-guld och OS final. Genom tiderna flest SM-medaljer i friidrott (75 stycken), flera världsrekord och VM-guld i mastersfriidrott. Tränar idag över 100 stycken motionärer varje vecka. Dessutom driver Mattias ett stort folkhälsoprojekt genom region Stockholm tillsammans med Jenny Åkervall för att få äldre personer att må fysiskt och psykiskt bättre med hjälp av friidrottsträning. 

Danijela Rundqvist

En av Sveriges mest meriterade ishockeyspelare med 3 OS, 7VM och totalt 223 landskamper. 3 SM Guld och 5 Europa Cup guld. Ett OS silver från 2006 och ett OS brons ifrån Salt Lake City 2002. Hon har levt sin dröm och spelat i Sverige, Canada, Ryssland och Schweiz. Danijela blev Sveriges första ishockeyproffs 2009 när hon tog saken i egna händer och drog in egna sponsorer. Hon var också den första kvinnliga ishockeyspelaren som fick delta i SVT:s program Mästarnas Mästare och vann det 2015. Nu brinner hon för att hjälpa andra tjejer och killar och hitta deras idrott i projektet Olympic Day samt berättar om de 17 Globala målen i projektet Jorden Runt-loppet (Båda inom SOK).

Om Sveriges Olympiska kommitté

Sveriges Olympiska Kommitté, SOK, är ansvarig för de olympiska frågorna i Sverige. SOK:s främsta uppgift är att förbereda och leda det svenska deltagandet i OS med sikte på konkurrenskraftiga OS-trupper. Detta görs genom Topp & Talang programmet där idrottare får hjälp  att ta det sista steget i sin idrottsliga utveckling. Med hjälp av SOK:s resursteam kan vi hjälpa individen att uppfylla sin mål.

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Läs mer om Aqua Vista