Träningsresa med Nordic Wellness på La Pared – powered by Playitas

Äntligen är det dags att börja tänka på sol, värme och träning allt på samma gång!
Vi på Nordic Wellness välkomnar dig till en träningsresa tillsammans med Apollo Sports på Fuerteventura och hotell La Pared – powered by Playitas. Med över 300 klubbar i landet samlar vi nu ihop oss för en energifylld resa tillsammans. Vi erbjuder gruppträning i världsklass, aktiviteter och en härlig upplevelse. Fun Movement Strong Together. 


Om resan

Under veckan kommer vi erbjuda ett flertal olika gruppträningsklasser allt från avkopplande Yoga, cirkelträning, styrka, dans, vattengympa och högintensiv intervallträning. Vi har något som passar alla! För oss på Nordic Wellness är det viktigt att alla känner sig välkomna och inkluderade. Du som deltagare kan alltid delta oavsett förkunskaper på våra träningspass. Förutom gruppträning erbjuder vi även olika aktiviteter såsom cykeltur, vandring, musikquiz och mycket mer. 


Om hotellet

Sporthotellet La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Här står yoga och surf, tillsammans med gruppträning och utomhusupplevelser i fokus. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar med gröna trädgårdar och nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. På hotellet erbjuds yoga, tennis och gruppträning med professionella instruktörer liksom gym och perfekta omgivningar för vandring, löpning och cykling.


Vem kan delta?

Resan är öppen för alla att boka, du behöver inte vara aktiv medlem hos oss för att hänga med. Alla kan delta oavsett förkunskaper då varje klass går att anpassa efter sina egna förutsättningar.


Träningsprogram

Program för resan presenteras här inom kort. 

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.

Info om veckan

Pris från: 11 998 sek 

Datum & hotell: 4-11 december 2023

Hotell:  La Pared – powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn 

Det här ingår: 

  • Flyg tur/retur inkl bagage 
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum på La Pared– powered by Playitas         
  • Helpension(frukost, lunch & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med instruktörer från Nordic Wellness 

* Enkelrumstillägg 2000:- 

Resan är fullbokad!

Begränsat antal platser. 

Kontakta oss: [email protected]

 


Om Nordic Wellness


 

Nordic Wellness är en utav Sveriges största gymkedjor med 300 klubbar från Umeå i norr till Ystad i söder. Vi tror att träning är för alla. FUN MOVEMENT STRONG TOGETHER - Genom våra kärnvärden visar vi våra värderingar och vad vi står för. Glada receptionister, instruktörer och personliga tränare är grundläggande för att det ska vara inspirerande och roligt att träna hos oss. Lyhördhet och genuin sammanhållning visar vår tro på laget och att vi tillsammans med våra medlemmar kan flytta gränserna och vara utmanaren på marknaden. Vi är hela Sveriges träningsklubb. Instruktörerna för resan presenteras här inom kort

 


Om hotellen


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas