Movement Camp med Olivia Mitra

Med gästinstruktör Olivia får du en vecka fylld med träning och med dig i fokus. Delta i Movement Camp i sommar, här väntar ett fullspäckat program med populära träningsformer som WOD, body pump och TRX. På mornarna kan du hänga med på uppfriskande morgonsimning som ger en härlig start på dagen.


Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med ordinarie träningsprogram på destinationen. Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras. Ingen föranmälan krävs.

Program Sivota Retreat 23/8-30/8   

Program Sivota Retreat 30/8-06/9  

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. Åldersgräns på Olivias pass är 15 år. 


Vem kan delta? För vem passar detta?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 

Klassbeskrivningar

Functional WOD:
Functional workout of the day - funktionell träning som kan anpassas till alla nivåer. Fokus på träning med kroppsvikt och teknik. Men det kommer också att användas redskap.
 
Flow & Movement:
Flow & Movement är en klass inspirerad av olika lugna träningsformer som yoga och tai chi, blandat med klassiska rörelser för att sträcka ut kroppens leder och muskler. 

Core & Booty Pump
Core & Booty Pump är träning som fokuserar på mag- och rumpövningar. Det kommer även vara konditionsövningar, men fokus ligger på styrketräning. Alla kan vara med.
 
TRX - Full Body 
Här tränar vi med en TRX som använder ett system med rep och band för att ge användarna möjlighet att arbeta mot sin egen kroppsvikt. TRX-träning kallas också suspensionsträning och är särskilt bra för rehabilitering, personer med dålig balans eller de som bara tycker att suspensionsträning är grymt.


Morning Swim
Stara morgonen med en härlig morgonsimning tillsammans med Olivia.

Information om veckan

Pris: All träning under veckan ingår i resans pris.

Datum:

  • 23-30 augusti 2021
  • 30 augusti - 6 september 2021
     

Hotell: Sivota Retreat -powered by Playitas

Det här ingår: 

  • All träning under veckan med gästinstruktör
  • Hotell och träningsanläggning i toppklass.

 

Boka
Frågor? Mejla oss.

Om instruktören


Olivia Mitra

Olivia Mitra är bosatt i Köpenhamn där hon driver sin verksamhet Panache Movement, där hon är coach och personlig tränare med personlig utveckling och funktionell träning som specialitet. Olivia drivs av att hjälpa andra att nå sina mål. För Olivia är träning en livsstil som man älskar, eller lär sig att älska. När Olivia undervisar förklarar hon inte bara vad du ska göra, utan förklarar även varför så du ska förstå träningen bättre. Hon lyssnar till dina behov och ser till att övningarna ska vara motiverande för just dig.                                                                                                                                                                    
 


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas