Motivations- och träningsboost - Move well, feel good!

Välkommen till en härlig träningsvecka fylld med glädje, energi och teamwork. Träningen kommer vara en blandning av olika träningspass där vi fokuserar på rörelseförståelse och rörelseglädje. 

Träningspassen passar alla, såväl vältränade som nybörjare. 


Om träningen

Kettlebell workout - Ett pass med 100% renodlade kettlebellövningar. Vi kör en blandning av styrka, teknik och uthållighet för att uppnå en optimal kombination!

WOD-workout of the day - En utmanande, varierande och rolig träningsklass där vi tränar både styrka och kondition. Vi jobbar både enskilt och i par. I klassen ingår övningar med exempelvis skivstång,kettlebells och löpning. 

Abs n Ass - är en klass där vi fokuserar på muskulaturen i mage, ben och lår. Vi jobbar med olika funktionella övningar som stärker dessa områden. Med en starkare coremuskulatur kan du träna hårdare och du minskar risken för framtida skador. En stark coremuskultur ger dig även bättre hållning och kroppskontroll.

Tabata - är en högintensiv träningsklass som förbättrar din kondition och stryka. Tabata kallas intervallformen där varje intervall är 4min lång. Du arbetar aktivt med en övning 20 sekunder och vilar sedan 10 sekunder. Detta upprepar du åtta gånger och har då utfört 1st Tabata-intervall. Passet innehåller flera olika Tabata-intervaller med olika typer av övningar. 


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan ingår i resans pris.

Datum & hotell:
31 juli-7 aug 2022, Porto Myrina – powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:                    

  • All träning under veckan med gästinstruktör Allis Gustavsson  
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om Allis Gustafsson

Allis Gustafsson är utbildad beteendevetare och har ett stort intresse för människors inre och yttre hälsa. Till vardags arbetar Allis med ungdomar och deras mentala hälsa. 

Tidigare har Allis jobbat på Apollos hotell på Gran Canaria och Kreta. Träningen under veckan kommer att fokusera på rörelse och träningsglädje.


Om hotellen

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas