Motivations- och träningsboost - Move well, feel good!

Välkommen till en härlig träningsvecka fylld med glädje, energi och teamwork. Träningen kommer vara en blandning av olika träningspass där vi fokuserar på rörelseförståelse och rörelseglädje. 

Träningspassen passar alla, såväl vältränade som nybörjare. 


Om träningen

Kettlebell workout - Ett pass med 100% renodlade kettlebellövningar. Vi kör en blandning av styrka, teknik och uthållighet för att uppnå en optimal kombination!

WOD-workout of the day - En utmanande, varierande och rolig träningsklass där vi tränar både styrka och kondition. Vi jobbar både enskilt och i par. I klassen ingår övningar med exempelvis skivstång,kettlebells och löpning. 

Abs n Ass - är en klass där vi fokuserar på muskulaturen i mage, ben och lår. Vi jobbar med olika funktionella övningar som stärker dessa områden. Med en starkare coremuskulatur kan du träna hårdare och du minskar risken för framtida skador. En stark coremuskultur ger dig även bättre hållning och kroppskontroll.

Tabata - är en högintensiv träningsklass som förbättrar din kondition och stryka. Tabata kallas intervallformen där varje intervall är 4min lång. Du arbetar aktivt med en övning 20 sekunder och vilar sedan 10 sekunder. Detta upprepar du åtta gånger och har då utfört 1st Tabata-intervall. Passet innehåller flera olika Tabata-intervaller med olika typer av övningar. 


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

Datum & hotell:

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:                    

  • All träning under veckan med gästinstruktör Allis Gustavsson  
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]


Om Allis Gustafsson

Allis Gustafsson är utbildad beteendevetare och har ett stort intresse för människors inre och yttre hälsa. Till vardags arbetar Allis med ungdomar och deras mentala hälsa. 

Tidigare har Allis jobbat på Apollos hotell på Gran Canaria och Kreta. Träningen under veckan kommer att fokusera på rörelse och träningsglädje.


Om hotellen

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas