Meditation & Breathwork Retreat 50-timmars

NYHET! I samarbete med Satwik School of Yoga (Indien) erbjuder vi veckolånga retreats på La Pared - powered by Playitas. Under ledning av yoga-gurun Riyas Babu får du lära dig meditation och hur du gör det som en del av din egen träning. Lär dig meditations- och andningstekniker med erfarna indiska gurus på ett av våra fantastiska sporthotell i höst och vinter.

Detta "retreat" är för alla som vill lära sig mer om meditation i en avslappnad atmosfär med professionella lärare. Du kommer att lära dig och förstå meditation på en djupare nivå. Några av de kända fördelarna med meditation är att det minskar stress och ångest, och att man kan känna sig mer balanserad känslomässigt och få ett annat fokus i livet.


Yogan/meditationen

Varje morgon börjar med Pranayama (andning) meditation, följt av en dynamisk traditionell Hatha Yoga-övning. Det kommer att hållas veckovisa workshops som tar dig igenom olika aspekter av meditation och andningstekniker. Olika tekniker kommer också att läras ut, som du kan ta med dig och fortsätta använda när du kommer hem. Strandyoga, solnedgångsmeditation och meditativa promenader kommer också att vara en del av detta "retreat". Vi kommer att avsluta varje dag med en andnings- och meditationsklass för att slappna av och varva ned. 


Om dagsprogrammet

07.30 - Andningsteknik och meditation (45 minuter)
08.30 - Hatha Yoga (75 minuter)
10.00 - Frukost
11.30 - Workshops om meditation och andningsteknik (4 gånger i veckan)
13.00 - Lunch (fruktfat och ekologiskt te)
16.00- Meditation och andning (60 minuter)
19.00 - Middag

En dag kommer vi även ha Beach Yoga, Meditation och ta en lugn promenad.
Schemat ovan är ett exempel på en vanlig vecka, men programmet kan variera och ändras


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att yoga. Resan är för alla från nybörjare till vana. Riyas kommer anpassa efter deltagarnas nivåer.

OBS - yogalärarna kommer lära ut yogan på engelska, därför är grundläggande engelskkunskaper ett måste.


Hur bokar jag och vad kostar det?

För att delta i denna 50-timmars retreat bokar du dig genom att fylla i bokningsformuläret, som du hittar genom att klicka i den blå rutan «Boka resan här». Du kommer att få din slutgiltiga bokningsbekräftelse 2–5 arbetsdagar efter att du har fyllt i formuläret.

Info om veckan

Pris från: 15.998 SEK

Datum och hotell:
13-20 Januari 2023, La Pared - powered by Playitas
28 jan - 4 feb 2023, La Pared - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Detta är inkluderat:

  • Meditation och breathwork retreat 50 timmar
  • Flyg tur och retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage 20 kg + handbagage
  • Transfer tur och retur
  • Del i dubbelrum*
  • Helpension (frukost, lunch och middagsbuffé)
  • Hotell & träningsanläggningar i toppklass

ANMÄLAN - PORTO MYRINA

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


 

Riyas Babu är passionerad och har mycket kunskap om de olika aspekterna av yogautövning. Han har tränat och instruerat i många länder och har nästan 20 års erfarenhet av yoga. Riyas Babu försörjer sig på att lära ut yoga – och han är bra på det! Riyas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien. Riyas har även arbetat som journalist och skrivit romanen 'I längtans land'. Han är grundaren av "The Varkala International Yoga Festival".

Riyas kommer att vara lärare på alla kurser och retreater hösten 2022 och vintern 2023.

Följ Riyas ’Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga

Sujeesh Jayakumar är en insiktsfull lärare med en stor passion för yogaövningar. Han har utbildats av många olika mästare i Indien i över tio år och började dela med sig av sina egna kunskaper för 5 år sedan. Sujeesh har en mångsidig undervisningsstil utvecklad genom att blanda olika stilar av asanaträning utöver Kalari och andningstekniker. Han undervisar i Hatha, Ashtange, Pranayama, Adjustment och Alignment. Han är född i Kerala och har ett mänskligt sätt att kommunicera. Han har 5 års erfarenhet av undervisning med internationella studenter på olika skolor i Indien.

Han är en certifierad yogaallianslärare och har kunskaper i ayurveda. Han delar med sig av all sin kunskap i sina klasser som passar alla oavsett nivå.

Sujeesh kommer att undervisa i alla kurser och retreater hösten 2022 och vintern 2023.

Manoranjan Chand är en yogalärare dedikerad till att dela sin kunskap om Patanjali Yoga med världen. Han föddes i Orissa och hade en stark önskan att hitta svar på livet på en högre nivå redan från barndomen. Den lilla byn han kom ifrån hade inte de möjligheter han ville. Under dramatiska omständigheter när han var 16, härjade en cyklon Orissa och han lämnade Manoranjan i jakt på svar.

Han hamnade i New Delhi och fick kämpa för att överleva under omänskliga förhållanden av fattigdom och slaveri. Efter ett tillfälligt möte med en generös resenär bestämde han sig för att flytta till Kerala. Detta var början på hans yogaresa. Hans spännande resa har gjort honom väldigt personlig i hans sätt att lära ut.

Hans klasser präglas av hans personliga erfarenheter. Han har aldrig gett upp lärandet och finner alla möjligheter att finslipa sina kunskaper med certifieringar och examina inom sitt område. Han har nästan 10 års erfarenhet av undervisning och harvärlden över. Manoranjan kommer att undervisa på alla kurser och retreater hösten 2022.

Mahendra Ji föddes och växte upp i Etah (U.P.), en stad nära Shankasya (Shakisha), en berömd buddhistisk plats. Under sin skolgång vid Gautam Buddha Inter College uppmuntrades Mahendra Ji att utforska yoga.

Mahendra Ji bröt sig från de ursprungliga planerna med sina studier och fortsättningen av familjeföretaget, lämnade hemmet och reste till Haridwar för att följa hans kallelse. Han följde Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år och avslutade Post Graduate Diploma in Yoga Science från Deva Sanskrati University. Han tog sedan sin Master i Yoga Science från Uttarakhand Sanskrit University 2016. Hans ville specialisera sig i Ayurveda och genomförde en 6 månaders certifikatkurs i Ayurveda.

Han har fått ett emblem för erkännande och autenticitet genom att kvalificera sig till QCI (Quality Council of India) från Department of AYUSH i juni 2017. Sedan juli 2016 har Mahendra Ji varit aktivt associerad med Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans specialiseringsämnen inkluderar Pranayama, Meditation, Mudra och bandhas, Ayurveda, Shatkarma.

Som han själv säger: 'En droppe erfarenhet och känsla är bättre än hundra teorier.' Mahendra Ji kommer att undervisa i alla kurser och retreater under vintern 2023.


Om hotellen


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas