Löpträning med Sonja Roxner

Utvecklas som löpare tillsammans med certifierade löptränaren Sonja Roxner på Apollo Sports hotellet La Pared - powered by Playitas Delta i en mix av träningspass som distanslöpning, intervaller, långdistans, tröskelpass, fartlek och styrka för löpare. 

Vem kan delta?

Alla kan delta – såväl nyfrälsta som mer vana löpare. Du deltar i de träningspass som passar dig för dagen, samtidigt som du kan välja och vraka bland utbudet i hotellets ordinarie sportprogram.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Program

Program 29 oktober La Pared 

Program 7 januari La Pared

Klassbeskrivning

Lugn distanslöpning
6–8 kilometer löpning i lugnt tempo. Ett bra sätt att mjuka upp stela muskler efter en flygresa.

Morgonjogg
Vi väcker kroppen varsamt med en morgonjogg på ca 30-40 minuter i lugnt tempo.

Löpskolning/löpteknik och distanslöpning
Här lär du dig att steg för steg hitta en bra löpteknik som både kan ge dig snabbare tider på lopp och bidra till att förebygga skador. Vi springer sedan ett distanspass i medelfart för att öva löptekniken.

Distanslöpning med tempohöjning
Vi värmer upp med lätt jogging och löpteknikövningar. Därefter följer en fartökningsdel i din individuella tröskelfart. Passet avslutas med nedvarvning i lugnare tempo.

Mixade intervaller
Vi springer intervaller med olika längd. Effektiv träning som bland annat bidrar till ökad syreupptagningsförmåga.

Långdistanspass
Ca 15 km distanslöpning i långsamt tempo.

Löpteknik i backe och intervaller i backe
Du får lära dig löpteknik för backträning uppför och nerför. Intervallträning i backar med olika längd och lutning.

Distanslöpning med fartlek
Vi springer med varierade tempohöjningar på ett lekfullt sätt. En skonsam och kul form av kvalitetsträning.

Styrka för löpare
Här jobbar vi med löpspecifika styrkeövningar som framför allt stärker bålmuskulaturen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum:
29 okt-5 nov 2021, La Pared - powered by Playitas
7-14 jan 2022, La Pared - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Sonja Roxner.    
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass


Boka resa till La Pared - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om intruktörerna

Om Sonja Roxner

Sonja Roxner har tidigare varit uppskattad gästtränare på flera av våra Apollo Sports-hotell på Kanarieöarna. Hon har även varit tränare för Göteborgsvarvets löparveckor på Playitas, Fuerteventura. I Sverige anordnar hon löpar-/hälsoweekends på olika spa- och hotellanläggningar. Sonja är certifierad löptränare via Svenska Friidrottsförbundet och passionerad löpare sedan tonåren. Hon är även hälso- och kostrådgivare samt utbildad inom funktionell träning. Sonja brinner för att inspirera andra att utvecklas utifrån individens egna förutsättningar.

Om Midde Hamrin - Midde följer med på oktoberresan

Midde Hamrin har vid flertalet tillfällen varit tränare för GöteborgsVarvets löparveckor på Playitas, Fuerteventura. Hon har en lång karriär som elitlöpare bakom sig och har bla vunnit Göteborgsvarvet 4 gånger och har deltagit i många internationella mästerskap. Midde är legitimerad lärare i ämnet idrott och hälsa och specialidrott. Även utbildad tränare inom löpning genom Svenska Friidrottsförbundet. Arbetar och ansvarar för löparna på friidrottsgymnasiet Katrinelund/Bernadotte i Göteborg. Är också ansvarig tränare för Örgryte IS löpargrupp som består av löpare i olika åldrar från elit till motionär. För Midde är löpningen en livsstil som skapar energi och motivation, något som hon gärna delar med sig av.


Om hotellen

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas