Löparvecka med Lars Häggström

Häng med på en härlig löparvecka till Playitas Resort där vi springer lite längre, lite lugnare och har det lite roligare. Under veckan erbjuds ett varierat utbud av löppass som innehåller distanslöpning, teknikpass, löpstyrka, beachpass och härlig lugn morgonjogg, samt upplevelsepass upp till berget.


Klassbeskrivning

Slow morning jogg: Ett härligt löppass i mycket lugnt tempo tidigt på morgonen där vi håller oss i den underbara fiskebyn LasPlayitas och där en del av sträckan är längst den härliga strandpromenaden. I slutet av löppasset ser vi solen komma upp från horisonten.

Löpteknik: Ett löppass som innehåller löpteknikövningar som gör dig till en bättre löpare. Du kommer även att märka att din puls kommer att öka under övningarna, fokus är att du ska kunna genomföra övningarna på egenhand när du tränar efter att ha deltagit på passet

Löpstyrka: Här kommer du att bli visad ett antal övningar som är lätta att göra som förbättrar din löpstyrka. Övningarna kan genomföras ute på en gräsmatta eller i vardagsrummet hemma när vädret inte tilltalar. Här blir det givetvis i härligt väder.

Distanspass: Varierade distanser där tempot kommer att annonseras i veckoschemat på plats på Playitas Resort. I några av distanspassen blir sightseeing i omgivningen ett inslag.

Fun pass on the Beach: Ett kul pass uppdelade i lag på stranden i sanden där de olika lagen tävlar mot varandra. Mycket skratt, kämplaglöd och hög puls är inslag I passet.

Morning jogg/walk to the top of the mountain: Här springer vi i lugnt tempo och när det börjar stiga övergår vi till promenadtempo. Målet är nått när berget är bestiget. Här väntar vi på att se en härlig soluppgång och passar på att ta fina foton. På nedvägen väljer du själv om du vill gå ner, eller springa vidare i några km i lugnt tempo en runda på bergsstigen och tillbaka till anläggningen.

Prep inför fredagsloppet Lighthouse Run 13,4k: Innan loppet samma morgon blir du peppad och får förslag på upplägg hur du ska klara utmaningen upp till fyren Faro de la Entallada som ligger 196 meter över havet. Du kommer att bli påhejad i målgången.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell.  


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum:
25 nov – 2 dec 2022
2-9 december 2022

Hotell: Playitas Resort 

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn.

Det här ingår:                       

  • All träning under veckan med gästinstruktör Lars Häggström
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

BOKA
 

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

 


Om intruktören

Lars Häggström

Lars har en lång erfarenhet av löpning som motionär och har genomfört alltifrån 5k lopp till maratonlopp. På senare år har fjäll-löpning blivit en ny insikt i löpningen, framför allt för den härliga naturupplevelsen. Förutom löpning finns En Svensk Klassiker, en IronMan 70,2 och BackYard Ultra på meritlistan. Målmedveten träning innan loppen efter anpassat program har varit en lycka till framgång. Det kommer att delas med dig på Lars löppass.

Sedan i unga år var Lars lagkapten i fotbollslaget, coachning och pep har alltid funnits med i idrotten. Under tre år var Lars landslagsledare för Svenska Agilitylandslaget. Sedan 2014 är Lars Löpledare på Friskis o Svettis i Varberg och är Certifierad Löpcoach.

På löppassen ska alla känna sig välkomna, ett måtto är att det ska vara trevligt att vara med. När det är distanspass i prattempo blir det mycket socialt trevligt prat och när det är intervallpass blir det mycket fokus på pep till alla. Utmärkande i löppassen Lars håller i är ett stort engagemang. Du kan tillgodogöra dig de flesta av löppassen såväl om du hållit på med löpning en kort tid, är van löpare sedan flera år eller om du är en avancerad löpare.


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort