Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Landsvägscykling med Aktivitus

Häng med till Gran Canaria på en ovanligt bra cykelresa! Starta säsongen tillsammans på bästa tänkbara sätt, med en stabil grund och ett tydligt upplägg i din träning – allt under ledning av och med Aktivitus. Detta är träningsresan som kommer göra dig riktigt snabb under 2020!

Träningen kommer att vara styrd med tydliga sträckor, intensiteter och övningar. Vi jobbar med helheten av din cykelförmåga - uthållighet, cykelteknik och cykling i grupp. Utöver detta kommer vi att göra fälttester med laktatmätningar för att säkerställa just din intensitet under passen. Med andra ord kommer veckan se väldigt lik ut vad ett proffslag gör under en träningsvecka.

En tydlig träningsinriktning under veckan utesluter givetvis inte bra luncher och kaffestopp på fina platser, gemensamma middagar och andra trevligheter. 


Vem kan delta?

Resan riktar sig först och främst till dig som är van vid racercykel och tränar cykel kontinuerligt. I träningsveckan ingår styrd träning och föreläsning i prestation /uthållighet och kost. Under de flesta dagarna kommer vi att köra två träningsgrupper som du fritt väljer mellan. En grupp för en längre och hårdare träningsdag samt en grupp för en kortare och lättare träningsdag

Med resan ingår ett "Avancerat tröskeltest cykel" (värde 1590 kr) på någon av Aktivitus Kliniker i Stockholm eller Göteborg. Det är inget måste att genomföra tester hos Aktivitus innan resan, men fälttester och träningsstyrning under veckan kommer att ge dig mer.

Tränare och coacher från Aktivitus ser till att du får en träningsvecka i toppklass.


Program 1-8 feb 2020

Här kan du se veckans program. Eventuella justeringar kan förekomma. Komplett program presenteras ca 2 veckor före avresa.


Cykel - Tag med egen eller hyra?

Skall du ta med egen cykel bokar du busstransporten på Gran Canaria med oss (350 kr). Detta anger du vid bokning. Därefter bokar du själv på cykelfrakt på flyget. Från Stockholm reser vi med Novair och från Köpenhamn och Göteborg med SAS Charter. Du använder ditt bokningsnummer och betalar direkt på respektive site (ca 700 kr tur och retur). Om du hyr cykel på plats bokas det direkt med FreeMotion i Maspalomas.


Om hotellet

Vi bor på Canary Garden Club i lugna, gröna omgivningar med All inclusive koncept. Hotellet är familjevänligt med uppvärmda pooler för stora och små. 

Pris från: 13 498:- 

När: 1-8 februari 2020

Var: Canary Garden Club , Maspalomas

I priset ingår:

  • Flyg tur och retur samt mat på flyget
  • Del i rum på Canary Garden Club , Maspalomas
  • Träning enligt program
  • All Inclusive
  • Transfer till och från flygplatsen (cykeltransfer tillkommer)

​* Lunch äter vi till självkostnadspris ute på cykelrundorna
​​​​* Enkelrumstillägg 2500:-

Begränsat antal platser

Resan är fullbokad. Hitta en annan träningsresa

Boka senast 19 januari! Begränsat antal platser.