Svenska Näringsakademins Kostrådgivarutbildning

Nu har du chansen igen att studera till Diplomerad kostrådgivare hos Svenska Näringsakademin (fd Paulúns Näringscenter) på Playitas, Fuerteventura.

För sjätte året arrangerar vi nu den populära kostrådgivarutbildning på Playitas. Under veckan lär du dig mycket om kost och näring samtidigt som du kan äta gott och nyttigt samt använda de stora träningsmöjligheterna på en av Europas bästa träningsresorts. Resan är två veckor lång och du studerar tio dagar, så det finns även plats för massor av träning och strandliv. Som kostrådgivare lär du dig näringsfysiologi, energiprocessen, att göra kostprogram och hur man förebygger sjukdomar.

Till vem vänder sig kursen?

 • Till dig som vill arbeta som kostrådgivare och vara verksam inom träning och friskvård.
 • Till dig som arbetar med anknytning till hälso- och friskvård och som vill vidareutbilda dig och uppdatera dina kunskaper inom kost och hälsa.
 • Till dig som är dietist, sjukgymnast, terapeut eller har annan typ av bakgrund inom hälso- och friskvård och som vill bredda dina kunskaper.
 • Utbildningen passar även intresserade privatpersoner som vill fördjupa sig inom näringslära för egen del.

Se Schemat här  

Läs mer om Svenska Näringsakademin >> 
Läs mer om kostrådgivarutbildningen >> 
Läs mer om Playitas stora utbud av sport och aktiviteter >> 

Datum: 14-28 januari 2019
Pris: 26 498:-/person

I priset ingår:

 • Flyg tur/retur (avresa Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo eller Helsingfors)
 • Transfer och mat på flyget
 • Del i dubbelrum inkl. frukost
 • Kostrådgivarutbildning
 • Playitas sport & aktivitetsprogram
 • Träning enligt program
 • Max 20 deltagare

  Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4. 

Boka utbildningen

Boka senast 31 december! Begränsat antal platser. 


Kursledare

Fredrik Paulún

Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända näringsfysiologer. Han har skrivit mer än 20 böcker inom ämnet som sammanlagt sålts i drygt 1,3 miljoner exemplar. Fredrik är medgrundare till Svenska Näringsakademin och syns regelbundet i media som sakkunnig expert och skribent. Fredrik är just nu aktuell med boken Modern Näringslära.

Martin Brunnberg

Martin är näringsfysiolog (filosofie magister, nutrition) och har mångårig erfarenhet av utbildningar och föreläsningar inom ämnet näringslära. Martin ansvarar för Svenska Näringsakademins utbildningsverksamhet, bland annat den mycket populära kostrådgivarutbildningen. Martin har skrivit böckerna Modern Näringslära och Allt om näringslära. Han har också varit medförfattare till ett antal böcker, bl.a. Isodieten-serien.

Susanne Dalsätt

Susanne är kostrådgivare, personlig tränare, föreläsare och har jobbat i hälsobranschen sen 1998. Tillsammans med sin man äger och driver hon Persgården på Visingsö som har producerat ekologisk musli sen början på 70-talet. Hon har medverkat som kostexpert i programmet Tjockholmen på Kanal 5 och lagat mat i Halv åtta hos mig på TV 4. Susanne är även författare till boken Behåll vikten med GI. Susanne har hjälpt tusentals människor till en bättre hälsa genom sina föreläsningar, matinspirationer, kurser och individuella rådgivningar.


Boende

Playitas Resort, Fuerteventura

Den charmiga lilla fiskebyn Las Playitas på Fuerteventura liknar inget annat resmål. Här ligger nämligen Playitas Resort – en av Europas största sportanläggningar med oändliga träningsmöjligheter. Dessutom väntar ett behagligt klimat året runt, milsvida sandstränder och svalkande bad.

På Playitas finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter för vardagsmotionärer som elit. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, olympisk 50-meters pool, en golfbana och massor med ledarledda träningspass.


Bokning

Boka utbildningsveckan genom att fylla i formuläret du kommer till när du klickar i boxen ovan. Priset avser del i dubbelrum. I priset ingår kostrådgivarutbildning, flyg, boende del i dubbelrum, mat på flyget, transfer, frukostbuffé samt Playitas ord. Sport & aktivitetsprogram.
Önskar ni dela boende för att undvika enkelrumstillägg, var medveten om att Apollo och Playitas ej ansvarar för att hitta en passande rumskamrat pga. de krav som kan ställas på kön, intressen, ålder etc. Vid val av delat boende med annan, är Avbeställingsskydd (349 kr) obligatorisk.