Kom i form med Ari

Kom i form med Ari – gratis gästpass

Passa på att förbättra din styrka, kondition, rörlighet och koordination på semestern – utan extra kostnad. Den 24 september – 1 oktober 2017 gästar karismatiska Ari Lipponen vårt sporthotell Levante Beach Resort på Rhodos. På programmet står yoga, HIIT, benstyrka, pilates och mycket mer. Det bästa av det mesta i form av peppande och inspirerande träning – och du väljer själv vilka pass du vill delta i.

  • Gratis gästpass
  • Varierad träning
  • Alla kan delta

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell


Hur bokar jag?

Gästspelet äger rum på vårt Sporthotell Levante Beach Resort, men även gäster på närliggande Apollo Mondo Family Resort Mythos Beach kan delta. Gästspelet är kostnadsfritt och du behöver inte föranmäla dig. Gå in på ett av hotellen och boka utvalt datum genom att klicka på bokaknappen.


Hur ser träningsveckan ut?

Träningsschemat består generellt sett av två pass på förmiddagen och två pass på eftermiddagen. Observera att programmet är preliminärt, ändringar kan förekomma. Ta med träningskläder.


Klassbeskrivningar

Good Start  
En perfekt start på dagen. Väck kroppen till liv med funktionell styrka och rörlighet.

Functional Movements
En kombination av rörlighetsövningar, kroppsbaserad styrka och korta joggsträckor.

Yoga  
En mix av olika yogaformer.

Cardio Fusion
Peppande konditionsträning.

Legs
Spänst, styrke- och stabilitetsträning för underkroppen i utmanande, stundtals konditionskrävande, intervaller.

Mobility
Kroppskontroll och dynamisk rörlighet.

Pilates
Stabilitetsträning för hela kroppen, framför allt mage, rygg, höfter och ben.
 
HIIT Basic
Intervallpass där både din kondition och styrka utmanas.

Hard Core
Tränar magmusklerna (kroppens kärna, core) under 30 intensiva minuter.

Piloxing KnockOut
Pilates, boxning och plyometriska, atletiska övningar kombinerat till en fantastiskt kul och utmanande klass. Högintensivt, explosivt, funktionellt och roligt.

Om Ari Lipponen

Ari började dansa som 7-åring och har hunnit med de flesta stilarna: bugg, lindy hop, rock 'n roll, balett, jazz, modernt och latin. Han har många års erfarenhet som instruktör och reseledare, och undervisar bland annat i yoga, ABSolution och dans. Ari har varit gästinstruktör på flera av våra anläggningar och är en populär, uppskattad och en fantastisk glädjespridare. Ari kommer garanterat att inspirera dig under veckan!