Inner & Outer strength Week med Ari Lipponen

Apollo Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari gästas av populära gruppträningsinstruktören och yogagurun Ari Lipponen. Förbättra din styrka, kondition, rörlighet och koordination på semestern med en av våra mest populära gästtränare. Den 20-27 juni 2021 gästar karismatiska Ari Lipponen Porto Plomari, Lesvos Grekland. På programmet står yoga, pilates, rörlighetsträning och mycket mer. Det bästa av det mesta i form av peppande och inspirerande träning – och du väljer själv vilka pass du vill delta i. All träning är kostnasfri och du deltar i de pass du vill. 


Hur bokar jag?

Gästspelet äger rum på Apollo Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari, Lesvos Grekland. Gästspelet är kostnadsfritt och du behöver inte föranmäla dig. Gå in på ett av hotellen och boka utvalt datum genom att klicka på bokaknappen.


Hur ser träningsveckan ut?

Programmet består generellt sett av två pass på förmiddagen och två pass på eftermiddagen. Observera att programmet är preliminärt, ändringar kan förekomma.  

Se program

Datum: 20-27 juni 2021

Pris: All träning är kostnadsfri. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

  • Träning och semester i ett! 
  • Kostnadsfria gästpass med instruktören Ari Lipponen
  • ​Varierad träning
  • Yoga, core, cardio! 
  • ​Alla kan delta
  • Bo på fina Porto Plomari
  • Ordinarie sportprogram ingår alltid

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Klassbeskrivningar

Yoga  
En mix av olika yogaformer.

Mobility
Kroppskontroll och dynamisk rörlighet.

Yin Yoga
En långsam och stilla yogaform där positionerna hålls mellan 3-5 minuter

Groovy Pilates
Stabilitetsträning för hela kroppen, framför allt mage, rygg, höfter och ben.

Strength 
Styrkepass -intensivt och roligt 


Ari Lipponen

Ari började dansa som 7-åring och har hunnit med de flesta stilarna: bugg, lindy hop, rock 'n roll, balett, jazz, modernt och latin. Han har många års erfarenhet som instruktör och seledare, och undervisar bland annat i yoga, ABSolution och dans. Ari har varit gästinstruktör på flera av våra anläggningar och är en populär, uppskattad och en fantastisk glädjespridare. Ari kommer garanterat att inspirera dig under veckan!