Yoga, HIIT and Run – La Pared

Välkommen till La Pared och en vecka med både lugnare träningspass och pass där du får chans att utmana dig. Utöver ordinarie program erbjuder vi denna extrainsatta träningspass med Frida Jansson – PT, gruppinstruktör och löpcoach.

Ta chansen att inspireras av rolig och hållbar träning till en uthållig och frisk kropp med pass som yoga, HIIT, löpning och funktionell träning.  Passen kommer innehålla allt från hög puls till att sänka den genom aktiv återhämtning. Både för den som vill förbättra sina resultat och för den som vill hitta glädjen och träna för att må bra.


Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på La Pared tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

Se veckans program

Klassbeskrivning

 • YogaFlow: Ett rörlighetspass där core samt Yogaövningar skapar ett flöde av stretch och styrka och även balans och stabilitet.
 • Morning Run: En skön lugnare löptur där vi framför allt väcker och förbereder kroppen för nästa lite tuffare träningspass men också njuter av miljön vi har omkring oss.
 • HIIT Step: Glädjefyllt högintensivt pass med blandade intervaller av styrka och kondition som utövas på en stepbräda.
 • Run Intervalls: Ett pass där vi går igenom kroppens positioner för ett skonsamt löpsteg. Följt av intervaller där vi både praktiserar det vi har lärt oss samt fokuserar på att höja pulsen.  
 • Whole Body: Helkroppspass både med kroppsvikt och redskap. Stationsvis i form av varierande intervaller.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på La Pared! Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta? För vem passar La Pared?

La Pared passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med till sol och surfparadiset Fuerteventura och träningshotellet La Pared för en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 
 

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum:  27 aug-3 sept 2019

Hotell: La Pared, Fuerteventura

Det här ingår:

 • All träning är gratis
 • Boka bara flyg och boende
 • Professionell gästinstruktör
 • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
 • För alla nivåer - alla kan delta
 • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Om Frida Jansson

Energisk hälsotjej med en bakgrund inom friidrotten. Frida har en förkärlek till löpträning och gillar att ha lopp att se fram emot under året. Licensierad PT, Gruppinstruktör och Löpcoach. Har tidigare arbetat som träningsinstruktör på träningsresor och Apollos olika destinationer. Älskar att förmedla glädjen hon känner i träningen till andra och tycker det är viktigt med allsidig träning.    

Om La Pared

Kom ner i varv och njut av tystnaden i La Pared. Apollos sport-hotell på Fuerteventuras västkust är perfekt för dig som vill varva sköna träningspass med lugn och avslappnande miljö. På La Pared finns inga krav eller måsten. Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på La Pared – powered by Playitas under den aktuella perioden. 

Alltid på La Pared 
Året om erbjuder vi gratis gruppträningspass som HIT, yoga, vandringar och funktionell träning mm. Här finns också ett välutrustat gym med utsikt över det bergiga lavalandskapet. Tennisbanor och möjlighet till tenniscoach. Vandringen och löpningen runt sanddynerna är magisk.
Mysigt chillomårde med bastu och uppvärmd utomhusjacuzzi i anslutning till bastun. Vågsurfingskola och surfutrustning finns att hyra på plats. Du kan delta i allt från prova-på-kurser till flerdagars kurser och lära dig surfa. Cykeluthyrning med möjlighet att hyra mountainbikes och landsvägscyklar. Här kan du läsa mer om träning på hotellet.