Yoga, HIIT and Run

Välkommen till gästtränare Frida Janssons veckor med både lugnare träningspass och pass där du får chans att utmana dig. Utöver hotellens ordinarie sport & träningsprogram erbjuder vi dessa extrainsatta träningspass med Frida Jansson – PT, gruppinstruktör och löpcoach.

Ta chansen att inspireras av rolig och hållbar träning till en uthållig och frisk kropp med pass som yoga, HIIT, löpning och funktionell träning.  Passen kommer innehålla allt från hög puls till att sänka den genom aktiv återhämtning.  Fridas träningspass pass både för den som vill förbättra sina resultat och för den som vill hitta glädjen och träna för att må bra.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.


Klassbeskrivning

  • YogaFlow: Ett rörlighetspass där core och yogaövningar skapar ett flöde av stretch och styrka, men även balans och stabilitet. 
  • Morning Run: En skön lugnare löptur där vi framför allt väcker och förbereder kroppen för nästa lite tuffare träningspass men också njuter av miljön vi har omkring oss. 
  • Hiit step: Glädjefyllt högintensivt pass med blandade intervaller av styrka och kondition som utövas på en stepbräda. 
  • Run mild Intervalls: Ett pass där vi går igenom kroppens positioner för ett skonsamt löpsteg. Följt av intervaller där vi både praktiserar det vi har lärt oss samt fokuserar på att höja pulsen.  
  • Whole Body: Helkroppspass både med kroppsvikt och redskap. Stationsvis i form av varierande intervaller. Med fokus på styrka och prehab för löpare samt alternativa pulsövningar vid ev. Skador. 

Info om veckan

Pris: All träning under veckan ingår i resans pris.

Datum & hotell: 
27 dec 2021 La Pared – powered by Playitas
8 mars 2022 Aqua Vista – powered by Playitas

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Frida Jansson.


Så här bokar du: 

För att delta i veckan bokar du resa med oss till något av hotellen nedan under den veckan Frida är där.
Anmälan sker på plats. Ordinarie program och verksamhet erbjuds alltid på våra hotell, oavsett gästspel.

Boka La Pared - powered by Playitas

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.


Vem kan delta? För vem passar detta?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 


Frida Jansson

Om Frida Jansson

Glad hälsotjej från Växjö, numera bosatt i Uppsala med Sambon Oliver. Har en bakgrund som friidrottare. Har kvar kärleken till löpning och att tävla så ihop blir det en del löplopp under året.   Började jobba som träningsinstruktör 2016. Licensierad PT, Licensierad Gruppinstruktör och Löpcoach. Har tidigare arbetat som träningsinstruktör på Apollo. Frida älskar att förmedla glädjen hon känner i träningen till andra och tycker det är viktigt med allsidig träning.Ta chansen att inspireras av rolig och hållbar träning till en uthållig och frisk kropp. Passen kommer innehålla allt från hög puls till att sänka den genom aktiv återhämtning. Jag kommer även gå igenom en del alternativa övningar samt fokusera på muskler och leder som utsätts mycket under löpningen. Genom övningar för små muskler och leder samt övningar. Veckan är både för den som vill förbättra sina resultat och för den som vill hitta glädjen och träna för att må bra eller kanske hitta en ny träningsform. 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas