Yoga, HIIT and Run

Välkommen till gästtränare Frida Janssons veckor med både lugnare träningspass och pass där du får chans att utmana dig. Utöver hotellens ordinarie sport & träningsprogram erbjuder vi dessa extrainsatta träningspass med Frida Jansson – PT, gruppinstruktör och löpcoach.

Ta chansen att inspireras av rolig och hållbar träning till en uthållig och frisk kropp med pass som yoga, HIIT, löpning och funktionell träning.  Passen kommer innehålla allt från hög puls till att sänka den genom aktiv återhämtning.  Fridas träningspass pass både för den som vill förbättra sina resultat och för den som vill hitta glädjen och träna för att må bra.


Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med ordinarie träningsprogram på destinationen. Ingen föranmälan krävs.
Program 12-19 sep 2020  Program 13-20 nov 2020


Klassbeskrivning

 • YogaFlow: Ett rörlighetspass där core och yogaövningar skapar ett flöde av stretch och styrka, men även balans och stabilitet. 
 • Morning Run: En skön lugnare löptur där vi framför allt väcker och förbereder kroppen för nästa lite tuffare träningspass men också njuter av miljön vi har omkring oss. 
 • Hiit step: Glädjefyllt högintensivt pass med blandade intervaller av styrka och kondition som utövas på en stepbräda. 
 • Run mild Intervalls: Ett pass där vi går igenom kroppens positioner för ett skonsamt löpsteg. Följt av intervaller där vi både praktiserar det vi har lärt oss samt fokuserar på att höja pulsen.  
 • Whole Body: Helkroppspass både med kroppsvikt och redskap. Stationsvis i form av varierande intervaller. Med fokus på styrka och prehab för löpare samt alternativa pulsövningar vid ev. Skador. 

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum: 
12-19 sept 2020 I Cavo Spada
13-20 nov 2020 I Aqua Vista – powered by Playitas

Det här ingår:

 • All träning är gratis
 • Boka bara flyg och boende
 • Professionell gästinstruktör
 • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
 • För alla nivåer - alla kan delta
 • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka Cavo Spada

Boka Aqua Vista
Se alla träningsveckor och gästpass

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på vårt hotel! Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan på respektive hotel. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta? För vem passar detta?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 


Om Frida Jansson

Gladelig hälsotjej från Växjö, numera bosatt i Uppsala med Sambon Oliver. Har en bakgrund som friidrottare. Har kvar kärleken till löpning och att tävla så ihop blir det en del löplopp under året.   Började jobba som träningsinstruktör 2016. Licensierad PT, Licensierad Gruppinstruktör och Löpcoach. Har tidigare arbetat som träningsinstruktör på Apollo. Frida älskar att förmedla glädjen hon känner i träningen till andra och tycker det är viktigt med allsidig träning.Ta chansen att inspireras av rolig och hållbar träning till en uthållig och frisk kropp. Passen kommer innehålla allt från hög puls till att sänka den genom aktiv återhämtning. Jag kommer även gå igenom en del alternativa övningar samt fokusera på muskler och leder som utsätts mycket under löpningen. Genom övningar för små muskler och leder samt övningar. Veckan är både för den som vill förbättra sina resultat och för den som vill hitta glädjen och träna för att må bra eller kanske hitta en ny träningsform. 

Om Aqua Vista

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Om Cavo Spada

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta har ett utmärkt strandnära läge och erbjuder en bekväm semester. Här bor du med All Inclusive, nära hotellets spa som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det mycket bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande omgivningarna.