Happy & Fit Week

Trine Lund

Trine är redo att sätta ett leende på läpparna under sina energiska klasser. Följ med oss på en fantastisk vecka med styrketräning och dans!

Veckan kommer att bjuda på en härlig atmosfär fylld av energisk träning, med plats för alla. Oavsett tidigare träningserfarenhet och bakgrund kan du vara med på Trines klasser. Trine har många års erfarenhet av träning och är mån om att alla ska kunna delta i en trygg och avslappnad stämning. Trine har både lugna stretchpass , pass fyllda med styrka och svett och pass med danssteg i full fart.


Klassbeskrivningar

Mobility/yoga är klassen där du får chansen att förbättra din rörlighet i mjuka övningar för kroppen.

Dancefitness Lätta danskoreografier som alla kan vara med på - och glöm ej att sjunga med!

Aqua sker i vattnet, med en instruktör på kanten, och du kan använda olika flythjälpmedel i bassängen. Det blir också en del riktig dans och rytm i själva bassängen till bra musik.

Bodytoning här fokuserar på de stora muskelgrupperna; bål, sätesmuskelaturen, men kommer även att träna en hel del mindre muskler som behövs för att stärka upp leder och muskler.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under den aktuella veckan.

Datum & Hotell:

17-24 jun 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn

Det här ingår:

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktören

Trine är 44 år gammal och arbetar som forskningslaborant på institutionen för biomedicin vid Aarhus universitet.

”Jag har undervisat i dansfitness, MBL, Tighten-up och Bodytoning sedan 2015 och tog examen som EREPS-certifierad fitnessinstruktör och personlig tränare och kostrådgivare 2020. Jag håller för närvarande på att ta en certifiering som rörlighetscoach. Jag undervisar dagligen i funktionell fitness och dansfitness på två olika fitnesscenter. Jag undervisar dagligen i funktionell fitness och dansfitness på två olika gym och har även privatkunder i mitt arbete som personlig tränare. Jag älskar att hjälpa mina kunder att uppnå sina drömmar - oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, öka sin styrka och muskelmassa, göra en bergsvandring i Nya Zeeland eller kanske få en smärtfri vardag. För mig som personlig tränare och instruktör är det superviktigt att skapa en säker träningsmiljö. Men framför allt är det också viktigt att göra träningen rolig!

 

Som instruktör är jag väldigt mycket ”på” och älskar att sjunga med i låtarna. Även om jag alltid sjunger falskt. Det är väldigt viktigt för mig att alla deltagare får ut något av sin träning och samtidigt har roligt. Lika viktigt är det att få igång skrattmusklerna!

Alla kan vara med på mina klasser. Jag ser alltid till att skala av övningarna så att alla känner sig välkomna!"


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas