Golden Wellness padelresa - Porto Myrina

Välkommen till en padelresa i samarbete med Golden Wellness. Vi åker till Porto Myrina – powered by Playitas som är beläget på Limnos, Greklands åttonde största ö. Hotellet har tre nybyggda padelbanor och ligger i grönskande omgivningar bara 2 km från hamnstaden Myrina – en orörd och charmig grekisk småstad. Porto Myrina – powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv motionär. Vill du träna mer än fyra timmar padel om dagen så finns en mängd andra aktiviteter.

Om veckans innehåll

Under en hel vecka kommer vi att hjälpa dig med att utveckla ditt padelspel. Vi lägger mycket fokus på teknik och matchspel, allt i en underbar miljö. Vi väljer resmål med hög kvalité på padelbanor, boende, mat och avkoppling. Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt för oss. Vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss. Förutom en massa padelspel finns det utrymme för sol, bad, relax och gott häng. Det är 0 meter till stranden, så ett dopp i det turkosa havet och en after training är ett måste efter några svettiga padeltimmar. Under veckan kommer vi även att ha gemensam vinprovning, utflykt till hamnbyn för gemensam lunch/middag och föreläsning med kombinerat bubbel och babbel.

Vem kan följa med?

Resan passar från aktiv nybörjare till en bra motionär och tävlingsspelare. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas. Det gör att ingen behöver känna sig ensam. Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och skapa minnen för livet med. Om du önskar går det även bra att dela rum med annan resenär av samma kön så slipper du betala för enkelrum. Detta anger du vid bokning.

Program

Program

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att justeras.

 

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris: 10 498:-

Datum: 2-9 oktober 2021

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:

  • Flyg tur /retur inkl. bagage och mat ombord
  • Transfer
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program. 4 timmar padel/dag.

Enkelrumstillägg: 3 500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka resan

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Instruktörer på resan:

Golden Wellness drivs av Petra och Håkan, med bas i Varberg. Golden Wellness har visionen, ”Att få så många människor som möjligt i rörelse och få dem att förstå de positiva effekterna av det”. Det skall vara kul, enkelt och svettigt och inspirerar till glädje i träning och livet, att tänka enkelt och inte komplicera saker och ting, samt att våga gå utanför boxen, göra en high five och utmana dig själv! Golden Wellness har många års erfarenhet av att arrangera träningsresor (över 50 träningsresor i bagaget) och som inhyrda instruktörer för andra träningsföretag.

Petra Alm-Johansson - Licensierad Personlig tränare & kostrådgivare. Över 25 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event- & träningsföretaget Golden Wellness på heltid.

Håkan Johansson - Certifierad padel- och tenniscoach. Fystränare med 30 års erfarenhet på heltid. Certifierad mental coach. Uppdrag som coach samt tränare & fystränare inom olika sporter på elitnivå under många år.

Beroende på antal resenärer har vi fler grymma instruktörer med oss på resan. De har många års erfarenhet av träning & träningsresor. Dessa presenteras i programmet senast 2 månader innan avresan.


Om hotellet

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas