Funktionell träning - med kroppen som motstånd med Veronica Welin

Under specifika veckor gästar träningsinstruktören och personliga tränaren Veronica Welin tre av våra Apollo Sports hotell.

Med kroppen som träningsredskap

Veronicas mål är att du under veckan tillsammans med henne ska förstå hur lätt det är att träna hårt! Lätt då hennes pass inte innehåller krånglig koreografi, eller ett enda redskap att hålla reda på. Hårt därför att övningarna utförs med den intensitet du själv bestämmer, och för att du enbart använder din egen (och någon gång någon annans) kropp som träningsredskap. Skriv ner eller fota övningarna och ta med dig passen hem, de görs med fördel även på ditt vardagsrumsgolv. Hennes motto är att träning ska vara rolig och ge resultat, det i sin tur leder till motivation. Och sen är bollen i rullning. Kom och kicka till din boll!


Passbeskrivning

Goodmorning Workout: en kombination av core-övningar och övningar som förbättrar din flexibilitet. Lugnt tempo men kroppen kommer få jobba

Run and train: Vi mixar 20 sekunders löpningsintervaller med styrkeövningar.

Sladders: Vi gör övningar i så kallade stegar där vi leker med olika antal repetitioner.

Strength-circuit: Fem styrkebaserade övningar görs i fem varv.

Cardio-circuit: Fem pulshöjande övningar görs i fem varv.

5x5 min-training: Tre övningar som görs i ett flöde under fem minuter. Olika övningar under de fem omgångarna.

Tabata: 20 sek arbete följt av 10 sek vila x8. Vi jobba igenom hela kroppen med olika Tabatas.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

f

Uppdaterad information
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

31 dec-7 jan 2022, La Pared - powered by Playitas
1-8 mars 2022, Aqua Vista - powered by Playitas

Avreseorter:
Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Veronica Welin.
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas

Boka Aqua Vista - powered by Playitas
Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

Veronica Welin

Veronica är en 40+-årig tvåbarnsmamma i god form med motto att motivera andra att träna hårt för att få resultat och att se att det aldrig är för sent. Veronica började som en aerobicsinstruktör 1996. Licensierad PT, bloggare på www.svettig.se, licensierad Ruffie instruktör.

Om våra hotell


 

Om La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Om Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.