Funktionell träning - med kroppen som motstånd med Veronica Welin

Under specifika veckor gästar träningsinstruktören och personliga tränaren Veronica Welin två av våra Apollo Sports hotell.

Med kroppen som träningsredskap

Veronicas mål är att du under veckan tillsammans med henne ska förstå hur lätt det är att träna hårt! Lätt då hennes pass inte innehåller krånglig koreografi, eller ett enda redskap att hålla reda på. Hårt därför att övningarna utförs med den intensitet du själv bestämmer, och för att du enbart använder din egen (och någon gång någon annans) kropp som träningsredskap. Skriv ner eller fota övningarna och ta med dig passen hem, de görs med fördel även på ditt vardagsrumsgolv. Hennes motto är att träning ska vara rolig och ge resultat, det i sin tur leder till motivation. Och sen är bollen i rullning. Kom och kicka till din boll!


Passbeskrivning

Goodmorning Workout: en kombination av core-övningar och övningar som förbättrar din flexibilitet. Lugnt tempo men kroppen kommer få jobba

Run and train together: Vi mixar 20 sekunders löpningsintervaller med par- och individuella övningar.

Twice as fun:Träna hela kroppen med och mot en kompis, garanterat roligt och utmanande

Strength-circuit: Fem styrkebaserade övningar görs i fem varv.

Cardio-circuit: Fem pulshöjande övningar görs i fem varv.

5x5 min-training: Tre övningar som görs i ett flöde under fem minuter. Olika övningar under de fem omgångarna.

Tabata: 20 sek arbete följt av 10 sek vila x8. Vi jobba igenom hela kroppen med olika Tabatas.


Program

 Program Sivota Retreat Program Porto Myrina


 

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

11-18 juni 2021, Sivota Retreat - powered by Playitas 

17-24 juli 2021, Porto Myrina - powered by Playitas

Avreseorter:
Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

 

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Veronica Welin.
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss:
Telefon: 08-519 307 07
Mejl: [email protected]
Öppettider: måndag-fredag 9-16

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.


 

Om Veronica Welin

Veronica är en 40+-årig tvåbarnsmamma i god form med motto att motivera andra att träna hårt för att få resultat och att se att det aldrig är för sent. Veronica började som en aerobicsinstruktör 1996. Licensierad PT, bloggare på www.svettig.se, licensierad Ruffie instruktör.

Om Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas är ett vackert och unikt beläget hotell i den typiskt grekiska semesterorten Sivota. Hotellet passar perfekt för dig som vill kombinera en avkopplande semester i ett rofyllt område med en aktiv semester i natursköna omgivningar.

Läs mer och boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Beläget en kort promenad från öns mysiga huvudort Myrina, ligger ett av våra senaste tillskott av Apollo Sports hotell! Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar och samtidigt ha närhet till en mysig grekisk småstad! 

Läs mer och boka Porto Myrina - powered by Playitas