Funtional Fitness Week på Aqua Vista

Häng med på en träningsvecka med funktionell, utmanande och rolig träning tillsammans med en av våra populära gästtränare – Niklas Leonardsson!

Functional fitness week är ännu en vecka med en av våra populära gästtränare. Denna vecka är det västkustkillen Niklas Leonardsson, som många redan träffat på Playitas som kommer bjuda på varierad och rolig träning. Alla passen under veckan kommer följa en röd tråd, där vi tänker kroppen som en helhet i olika former av pass och jobbar utefter vår egen förmåga och nivå. Detta är en vecka för alla!

Functional Fitness Week innehåller pass där vi fokuserar på att träna i funktionella rörelser mer än att träna specifika muskler. Vi ser din kropp som en helhet, där vi tränar styrkan, uthålligheten, koordinationen, balansen och rörligheten.


Om träningen

Vi erbjuder 3 pass per dag.  Core, Mobility, HIT, Circuit, Functional Training, Aqua, Bootcamp. All träning presenteras I Aqua Vistas sport & Aktivitetsprogram.

Träningsprogram publiceras här inom kort. 

Info om veckan

Pris: All träning är gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum: 17-24 januari 2019

Hotell: Aqua Vista, Hurghada

Det här ingår:

  • Gratis gästpass med professionell tränare
  • Rolig och effektiv träning
  • Alla kan delta oavsett nivå!
  • Bo på fina sporthotellet Aqua Vista!

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Om Niklas Leonardsson

Energiknippe från Västkusten, blandannat arbetat på Playitas som tränare. Utbildad personlig tränare och träningsinstruktör. Min personliga syn på träning är att se det som en daglig medicin och att vara så flexibel som möjligt i de flesta träningsformer, vilket i sin tur resulterar i att vi kan vara mer fysiskt flexibla i vår vardag. Som instruktör gör jag allt med glimten i ögat och min drivkraft är att sprida träningsglädje!

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista