Det är gästspelet är inställt, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande gästspel här!

Simträning och yoga – crawl/frisim med Jessica Hansson

Under specifika veckor gästar träningsinstruktören och personliga tränaren Jessica Hansson våra Apollo Sports- och Apollo Mondo-hotell.

Under veckan erbjuds extra simpass och yogapass med coach Jessica Hansson 

Jessica, en uppskattad simcoach och erfaren tävlingssimmare. Idag simmar hon gärna i öppet vatten och intresset för swimrun har vuxit sig starkare de senaste åren. Med ödmjukhet och glädje hjälper Jessica såväl nybörjare som mer erfarna simmare att nå sina mål att utvecklas i vattnet.


För vem passar veckan?

Nybörjarpassen (crawl level 1) är för dig som är nybörjare i crawl och vill lära dig simma frisim. Crawl level 2 är för dig som redan kan crawla minst 200 m och som vill utvecklas.

Klassbeskrivning/ Program

Crawl level 1: För dig som är nybörjare i crawl. Du får lära dig simsättets grunder på ett metodiskt sätt. Under veckan byggs simsättet ihop med målsättningen att du ska få ökad vattenvana och lära dig att crawla en kortare sträcka. Perfekt för dig som vill ta chansen och prova någonting nytt under semestern! 

Crawl level 2: För dig som kan crawla 200 meter och vill utveckla din simhastighet och simteknik ytterligare. Under veckan blandas olika träningsserier med utmanande teknikövningar och du erbjuds direkt feedback från kanten. Perfekt för dig som provat eller tänkt prova simning i öppet vatten, som swimrun, triathlon eller Vansbrosimningen och vill utveckla din simekonomi och uthållighet! 

Yoga Stretch: Ett lugnare yogapass med syfte att mjuka upp kroppen. Följsamma rörelsekombinationer varieras med stretchövningar för våra största muskelgrupper. Passet avslutas med guidad avslappning.

Program 20-27 mars 2020  


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

Att ta med:

  • Simglasögon
  • Simmössa (obligatoriskt) finns att köpa på plats  

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum: 20-27 mar 2020 Inställd

Hotell: Aqua Vista powered by Playitas

Det här ingår:

  • All träning är kostnadsfri
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionell instruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

 

Se andra träningsresor och gästspel

Se alla träningsveckor och gästpass

Om Jessica Hansson

Jessica Hansson besitter ett stort intresse i att inspirera och coacha personer i deras träning och arbetar till vardags som leg.fysioterapeut. Jessica är en uppskattad simcoach och erfaren tävlingssimmare. Idag simmar hon gärna i öppet vatten och intresset för swimrun har vuxit sig starkare de senaste åren. Med ödmjukhet och glädje hjälper Jessica såväl nybörjare som mer erfarna simmare att nå sina mål att utvecklas i vattnet.

Om Aqua Vista - powered by Playitas

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista