Functional Training & Yoga

Välkommen att delta i en vecka med gästtränare som kör ”all-in” på funktionell träning och yoga. Vi låter kroppen röra sig med och utan redskap. Det blir en skön mix av styrka, rörlighet, smidighet, kroppskontroll och kondition. Givetvis kommer vi hålla till både på yogaplattformen liksom i den nybyggda crossfit-boxen. Under veckan jobbar vi med helheten och rörelse som ger energi, styrka och lugn. Ellen coachar dig genom både tuffa och lugna pass som främjar den fysiska och psykiska hälsan.


Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett ålder. Vi kommer inte mäta din tid eller tävla om vem som lyfter tyngst, vi kommer ha en vecka med rolig och effektiv träning i grupp!


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.


Klassbeskrivning & veckans program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på hotellet tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

Program 28 dec 2019 - 4 jan 2020

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

WOD - Workout of the day: En utmanande klass inspirerad av Crossfit där vi jobbar med hela kroppen. Vi förbättrar styrka, flås, kroppskontroll och rörlighet och alla kan delta på sin nivå. Ingen klass är den andra lik och vi varierar tema mellan Strenght, Cardio och Team.

Hatha Yoga: Hatha yoga är en form av yoga där fokus ligger på att finna inre balans, skapa medvetenhet och kroppskontroll. Detta görs genom en skön blandning av fysiska positioner, andningsövningar och meditation.

Yin Yoga: Under yin yoga klassen håller vi varje position en längre stund för att kunna släppa på stelhet och spänningar. En lugnande avslutning på dagen för att återhämta oss och landa i det som är här och nu.

Styrkeworkshop: Under workshopen fokuserar vi extra på en eller flera basövningar som tex pullups, knäböj eller pushups. Vi går igenom teknik, syfte, skalningar samt kompletterande övningar. Du behöver inte ha erfarenhet av övningarna sedan tidigare.

Functional Core: Här bygger vi en funktionell och stark bål som hjälper oss både i vardagen och när vi ska utöva olika sporter och aktiviteter. 

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum: 28 dec 2019 – 4 jan 2020

Hotell: Aqua Vista, Hurghada

Det här ingår:

  • All träning är gratis
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionell instruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


 

Om Ellen Sterner

Ellen Sterner älskar rörelse i alla former och fascineras av vad rörelse och träning gör för vår livskvalité. Hon brinner för att inspirera och motivera andra till att hitta sin typ av rörelse för att må bra, både på utsidan och insidan. Ellen har arbetat i branschen sedan 2014 och är licensierad PT, löpcoach, functional trainer samt certifierad yogalärare. Tidiagre arbetat för både Playitas och Cavo Spada.

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista