Functional and outdoor workout week

Välkommen att delta i en vecka med gästtränare som kör ”all-in” på funktionell träning. Vi låter kroppen röra sig med och utan redskap. Det blir en skön mix av styrka, rörlighet, smidighet, kroppskontroll och kondition. Givetvis kommer vi hålla till både på stranden liksom i den nybyggda crossfit-boxen på taket.

Vi kommer lyfta och bära tunga saker, krypa, klättra och hoppa. Dessutom njuter vi av naturen och gör den till vår playground. Varje förmiddag kör vi två pass med olika inriktning där vi fokuserar mycket på att lära och utveckla. Leka och gå all in gör vi sedan på eftermiddagen i en klass vi kallar Functional Fun. Där tar vi godbitarna från resterande klasser och avslutar dagen på bästa sätt.


Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett ålder. Vi kommer inte mäta din tid eller tävla om vem som lyfter tyngst, vi kommer ha en vecka med rolig och effektiv träning i grupp!


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.


Veckans program

Se program

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum: 1-8 nov 2018

Hotell: Aqua Vista, Hurghada

Om veckan:

  • Gratis gästpass med professionella tränare
  • Rolig och effektiv träning
  • Träning och semester i ett!
  • ​Alla kan delta
  • Bo på fina sporthotellet Aqua Vista 

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


 

Om Ellen Sterner

Ellen Sterner är utbildad personlig tränare och jobbar som träningsinstruktör. Ellen har sin bakgrund inom lagidrotten och jobbar idag fullt ut med träning både som onlinecoach via Lofsangruppen och på gym som tränare. Brinner för hälsa i allmänhet och rörelse i synnerhet!

Om Emma Ericsson

Emma Ericsson är utbildad personlig tränare och jobbar som träningsinstruktör, före detta elitgymnast och förutom att studera på handelshögskolan så satsar hon på thaiboxning. Precis som Ellen så brinner Emma för hälsa i allmänhet och rörelse i synnerhet.

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista