Den här resan är inställd, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Functional Body & Mind - med Nicklas Eriksson

Denna vecka har vi gästtränare Nicklas Eriksson på Cavo Spada och vi bjuder på både fysiska och mentala utmaningar. Med goda upplevelser av träning både för kropp och knopp kommer man minnas träningen med Nicklas. Det kommer blandas med träningsglädje, utmaningar och otroligt mycket energi. Klasserna är uppbyggda att passa personer med olika träningsbakgrund.

Utöver denna träning erbjuds massor av aktiviteter på Cavo Spada


Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på Cavo Spada tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

Program för veckan


Klassbeskrivning

 • Morning run 45 min – 5 km löpning för att väcka kroppen och känna dagsläget på sin konditionen.
 • Interval running  45 min – tid för att utmana konditionen i olika slags intervaller helt utifrån dina individuella förutsättningar.
 • WOD 45 min – en härlig challangeklass där du träna din styrka, kondition och rörlighet i olika slags upplägg.
 • HIIT 30 min – högeffektiv träning på kort tid. Där jobb med din kropp och enkla redskap kommer att användas i olika intervall.
 • Spinning 45 min – en stund för kroppen att maximera hjärtat och benen i olika slags intervall på cykel.
 • Stretch and relax 30-45 min – öppning och avkoppling för att återhämta kroppen och ge tid för reflektion.
 • Core 30 min – träning för en starkare mage och rygg. För bland annat bättre balans, hållning och styrka.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på Cavo Spada. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta? För vem passar Cavo Spada?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 
13-20 jun 2020

Hotell: 
Cavo Spada, Kreta

Det här ingår:

 • All träning är kostnadsfri
 • Boka bara flyg och boende
 • Professionell gästinstruktör
 • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
 • För alla nivåer - alla kan delta
 • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Resan är inställd, hitta en annan träningsresa

Se alla träningsveckor och gästpass


 

Om Nicklas Eriksson

Nicklas Eriksson är en glad och driven själ med många bollar i lyften och har en bakgrund från fotboll på elitnivå. Han arbetar idag som personlig tränare, instruktör i olika träningsformer, coach, mental tränare, företagsutvecklare, föreläsare och driver varumärket Kick Your Mind (www.kickyourmind.com) samt att han just avslutat sina studier till beteendevetare. Förutom det stora intresset för fysiska hälsa har Nicklas under en längre tid valt att fördjupa sig inom mental hälsa och har därför specialiserat sig på mentala faktorer inom bland annat vad som gör att vissa människor når mer framgång, inställningsfrågor och beteenden. Vilken blir användbart i hans möte med bland annat elitidrottare, motionärer och företagare.

När Nicklas är på träningsbesök har han som mål att göra ett gott avtryck hos deltagarna – både utmaningar fysiskt och mentalt. Med goda upplevelser av träning både för kropp och knopp kommer man minnas träningen med Nicklas. Det kommer blandas med träningsglädje, utmaningar och otroligt mycket energi. Klasserna är uppbyggda att passa personer med olika träningsbakgrund.