Träning för hela kroppen med Thomas & Marika

Följ med till Playitas och få en träningsvecka med massor av olika träningspass. De erfarna instruktörerna Thomas & Marika har mångårig erfarenhet av teamträning, instruktörsutbildning och personlig träning. Du kommer helt klart att hitta ett träningspass som passar dig, och du får garanterat personliga tips och tricks anpassat efter din egen förmåga. Boka din resa till Playitas under denna vecka och var med på träningen!


Passbeskrivningar

Indoor Bike: består huvudsakligen av block och intervaller av olika varaktigheter – både stående och sittande. Klassen är för dig som vill förbättra din kondition och bli puschad av en leende och motiverande instruktör. Kort sagt: Indoor Bike ökar din ämnesomsättning och stärker din cirkulation, via utmanande intervaller och motiverande musik, som ger dig en känsla av glädje och intensitet.

Functional Training: Detta är för dig som vill fokusera på både styrketräning och konditionsträning med mångsidig träningsutrustning. Klassen är uppbyggd av ett eller flera block som innehålller både styrke- och stationsträning. Du har själv mölighet att välja belastning i övningarna och klassen kan anpassar så att du själv kan styra svårighetsgraden. Efter uppvärmningen startar teknikgenomgången av dagens övningar på de olika stationerna.  Övningarna kommer att fokusera påk raft, styrka och uthållighet – utan tekniskt svåra lyft. Du tränar både med och utan utrusning och övningarna ställer inga stora krav på koordination.

RUN: 5km löpning i lagom tempo de flesta kan vara med på. Vi börjar med uppvärmning, sedan löpning och slutligen lätt stretching. Om du vill kan du även jobba med olika intervaller och spurter längst vägen. 

Teknik- och styrketräning: Detta är för dig som vill lära dig att optimera din teknik i framförallt de tre stora lyften – knäböj, marklyft och bänkpress. Klassen ger dig möjlighet att träna din teknik, och kanske till och med uppnå ett nytt personbästa. Om det finns tid och efterfrågan kommer det även finnas möjlighet att titta på andra typiska styrkeövningar, som armhävning eller kroppslyft.

TRX: Här är det fokus på styrka, intensitet och effektivitet genom en kombination av övningar i TRX och övningar på golvet. Klassen är för dig som vill ha en rolig och effektiv träning med möjlighet att utmana dig själv. TRX ökar din styrka och stabilitet. Jag guidar dig genom övningarna och hjälper dig att anpassa TRX-selen till din nivå, så att du tränar hela kroppen effektivt.  

Core & Glutes: Detta är för dig som vill ha fokuserad träning av mage, ländrygg och rumpa med sikte på att öka muskeltillväxt och styrka. Övningarna är bvåde med utrustning och kroppsvikt och kan skalas efter nivå. Det är i första hand styrketräning men med korta pauser så att du garanterat får upp flåset.

Mobility flow: 30 minuters stretch för dig som vill öka flexibiliteten i kroppen framförallt genom dynamiska mobilitetövningar. Det är ett självklart val både som ett bra avslut eller som uppvärmning inför ett träningspass. 


Veckoprogram

Gästinstruktören kommer 2-3 timmar gruppträning om dagen, med undantag för ankomst- och avresedagar. Programmet presenteras efter ankomst. Vissa träningspass på Playitas Resort kan vara mot en mindre avgift.


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil, och om du reser själv kommer du aldrig att vara ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekantskaper och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program, och delta i det du vill! Alla kan delta på de olika klasserna, oavsett nivå, och tempot bestämmer du själv längst vägen. Från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Träningen är gratis för dig som bor på utvalt hotell under den aktuella veckan. Klicka på den blå bokningslänken och gå till aktuellt datum för träningsveckan för att boka.

Info om veckan

Vissa träningspass på Playitas Resort kan vara mot en mindre betalning.

Datum och hotell:
19-26 September 2023, Playitas Resort

Detta är inkluderat:                  

  • Hotell & träningsresort i toppklass
  • Träning med Thomas & Marika

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: sports@apollo.se  

 

 


Om instruktörerna


 

Marika

Om Marika Poulsen

Marika gick cykelkursen redan 2012 och har undervisat sedan dess. 2013 blev hon en del av Bike Academy där hon har agerat programledare på alla de stora 6-, 12- och 24-timmars evenemangen i hela Danmark. Dessutom har hon undevisat i 7 år på Indoor Cycling för flera olika gym och gruppträningsinstruktörer. Sedan 2013 har Marika varit en del av Cycle Masters, där hon spelar in cykelvideos i Nederländerna. För Marika har cyklar alltid varit en stor passion, vilket utan tvekan har stor påverkan på hennes identitet.

Thomas

Om Thomas Poulsen

Jag arbetar dagligen som personlig tränare, lärare och instruktör. Jag har arbetat över 10 år i branchen och över 8 år som personlig tränare på heltid. Jag har både 1-1 klienter och flera veckogrupper med flera klienter åt gången. Jag undervisar även i olika kurser för gruppträningsinstruktörer och personliga tränare. Jag har lång erfarenhet av att träna större grupper där träningen ska vara både motiverande och anpassad efter individens kompetens. Jag är en lärare med mycket energi och kraft, som är stolt över att ge mina deltagare en rolig, utmanande och  lekfull träning där jag kommer runt och motiverar deltagarna och hjälper dem att optimera sin teknik. Följ Thomas på instagram: @thomas_poulsen 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort