Träningsresa med Friskis & Svettis

NYHET! Välkommen till en ny Friskis & Svettisresa. I maj drar vi till populära Pilot Beach på soliga Kreta. På Pilot Beach finns gott om bra träningsytor, perfekta för roliga och utmanande Friskispass, de flesta utomhus. 
De vackra omgivningarna inspirerar till terrängpass och strandcross specialdesignade för denna vecka  Friskis & Svettis har satt ihop ett drömprogram, som innehåller allt från morgonyoga med havsutsikt, löpning och promenader i de omgivande olivlundarna, effektiv intervallträning, styrketräning, rafflande danspass, vandring i Imbros-ravinen (observera att denna vandring måste förbokas!) och mycket, mycket mer. Allt i Friskis & Svettisanda, av och med Friskis & Svettisledare. Följ med på vår premiärresa till Pilot Beach på Kreta!

Du kan också se fram emot maten. Kretensarnas version av Medelhavskost lär vara världens sundaste kök. Och det är precis lika läckert som det är nyttigt, med massor av grönsaker, olivolja, fisk och skaldjur. En hel del av grönsakerna du kan plocka i bufféerna odlas på hotellet, och man producerar även sin egen olivolja


Träning för alla från morgon till kväll

Dagarna fyller du med träning efter lust och dagsform. Yoga, coreflex, skivstång, jympa, cirkelfys, HIT, power hour, Plaza, Modus och danspass av olika slag. På den här resan kan vi dessutom erbjuda tre spinningpass dagligen så du hinner testa många olika sorters spinning under veckan. Workshops och föreläsningar ger också möjlighet till variation och fördjupning.

Friskisledarna är laddade för att ge dig inspirerande och uppdaterad träning, men det finns också tid för häng och trevlig samvaro.

För dig som inte får nog med träning ute flyttar in och tränar ett stärkande pass på gymmet, spelar tennis, beachvolley, tar ett svalkande bad, SUP:ar eller hyr en landsvägscykel och tar en tur i bergen. Njut av den goda maten, den kretanska gästvänligheten, slappa i hotellets spa-avdelning och bara njut. Detta är lyx för alla som gillar att träning, återhämtning och en god veckas njutning!

Vem kan följa med på resan?
Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – gör det! Många av våra deltagare reser själva men behöver aldrig vara ensamma. Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan.

Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum. Detta anger du vid bokning.

Träningsprogram

Vårt fullspäckade program finner du här. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa.

Program presenteras inom kort 

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris från 12 998:-  

*Boka innan 31/12 för 750 sek i boka tidigt rabatt. 

Datum: 1-8 maj 2021

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Hotell: Pilot Beach 

Flygtider: Se flygtiderna här.

Det här ingår i priset:

  • Flyg tur & retur med incheckat bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget (standardmåltid)
  • Boende i delat dubbelrum
  • Helpension inkl måltidsdryck till maten

All träning enligt separat program från Friskis & Svettis 

*Enkelrumstillägg 3000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16

    

Om Pilot Beach

Pilot Beach är lyxigt hotell nära stranden i Georgioupolis på Kreta. Hotellet erbjuder gratis gym med möjlighet att hyra en personlig tränare. Här finns även sportmöjligheter som tennis och minifotboll, samt uthyrning av mountainbikes från en firma som hotellet samarbetar med. Unna dig ett besök vid hotellets stora spa, Olive spa, med flera olika behandlingar som exempelvis bastu, ångbastu och massage (mot avgift). Gratis inomhuspool. För barn finns en barnklubb för barn i åldrarna 4-12 år med engelsk-, fransk- och tysktalande personal och en lekplats.

Läs mer om hotellet

Om Friskis & Svettis

Friskis & Svettis är en idrottsorganisation med över 500 000 medlemmar och träningsställen över hela Sverige. Reseklubben hör till F&S Stockholm som grundades 1978 och är Sveriges största idrottsförening med 92 000 medlemmar. F&S verksamhetside är lättillgänglig, lustfylld träning med hög kvalitet. Vi har 70 olika träningsformer i varierade nivåer. Allt möter du inte på träningsresan, men nästan.