Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Dreamteam på Kanarieöarna oktober 2018

Favorit i repris! I oktober reser Friskis återigen till Fuerteventura och hotell La Pared för en fullspäckad träningsvecka med härliga träningsupplevelser, nya bekantskaper och massor av sol och bad! 

Häng på och upplev träningsglädje tillsammans med Friskis på Fuerteventura! Vi åker tillsammans ett gäng på 200 personer och har hotellets stora träningsanläggning, pool och gym helt för oss själva. Resan i januari bokades full snabbt, så passa på att säkra din plats redan idag!


Program och klassbeskrivningar

Yoga i solnedgången med utsikt över Atlanten, gruppträna i multicourten och peppas av härlig teamkänsla eller ta en löptur i den fina omgivningen – dagarna fyller du med träning helt efter egen lust och dagsform.

På resan kommer du kunna välja bland klassiska Friskispass som Yoga, Flex, Core, Skivstång, Jympa, Cirkelfys, Cross, Dans, Power hour och HIT. Nytt för denna resa är att vi även erbjuder spinning på schemat. Med fyra Spinpass varje dag hinner du som vill testa många olika sorters spinning under veckan.

Här ser du veckoprogrammet! Vi reserverar oss för eventuella justeringar. Komplett program erhålls innan avresa

Se veckoprogram

Pris: 11 698 kr

DEN HÄR RESAN ÄR FULLBOKAD!

Avreseorter och datum:
Stockholm (22-29 okt 2018) 
Göteborg (22-29 okt 2018) 
Köpenhamn (21-29 okt 2018)

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur (inkl. skatter)
  • Mat på flyget
  • Boende i dubbelrum/lägenhet
  • Transfer till och från flygplatsen
  • Helpension inkl. vatten till maten
  • All träning enligt separat program från Friskis&Svettis 

Boka en annan träningsresa

FULLBOKAD!

La Pared – powered by Playitas

Bo bra på La Pared – powered by Playitas

Bo granne med gyllene sanddyner och mäktiga berg. Det här är hotellet för dig som gillar träning på både platt underlag och träningsutmaningar i terrängen. När du bor på La Pared har du även närhet till bra vandring, löpning, vågsurfing och cykling.

Läs mer om hotellet

Om Friskis & Svettis

Friskis & Svettis är en idrottsorganisation med över 500 000 medlemmar och träningsställen över hela Sverige. Reseklubben hör till F&S Stockholm som grundades 1978 och är Sveriges största idrottsförening med 92 000 medlemmar. F&S verksamhetside är lättillgänglig, lustfylld träning med hög kvalitet. Vi har 70 olika träningsformer i varierade nivåer. Allt möter du inte på träningsresan, men nästan. Dreamteam på Kanarieöarna är som Friskis hemma, fastän borta.