Välkommen till vår populära Friskis-resa, som denna gång går till Playitas Resort på Fuerteventura. Här väntar en fullspäckad vecka fylld av härliga träningsupplevelser, nya bekantskaper och massor av sol och bad! Oavsett om du flyr vintern eller höstrusket med mörker och slask är detta en vecka långt späckad med sol, värme, träning tillsammans med vårt dreamteam av Friskisledare som ser till att upplevelsen blir drömlik. 

Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – gör det! Många av våra deltagare reser själva men behöver aldrig vara ensamma. Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan.

Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum. Detta anger du vid bokning.

Träningsprogram

Vårt fullspäckade program finner du här. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa.

 Preliminärt program 17-25 jan 2021

 

Träning för alla från morgon till kväll

På resan finns något för alla. Välj på bland annat klassiska Friskis-pass som Yoga, Flex, Core, Skivstång, Jympa, Cirkelfys, Cross, Dans, Power hour och HIT. Yoga i solnedgången med utsikt över Atlanten. Gruppträning utomhus under bar himmel. Ta en löptur i den fina öken-omgivningen, häng med på våra äventyrspass och fyll dagarna med träning helt efter egen lust och dagsform.

Vi erbjuder även spinning utomhus och med flera dagliga Spinpass hinner du som vill testa många olika sorters spinning under veckan.

Du väljer själv hur mycket eller hur lite du vill träna. Kom som du är, lämna med massa ny energi, inspiration och värme

Pris från: 11 998 kr
JUST NU! 2 för 1! 
6 000 kr/pers del i dubbelrum
8 000 kr/pers i enkelrum
Begränsat antal platser!

Datum:
17-24 jan 2021 (Göteborg)
18-25 jan 2021 (Stockholm)

Hotell: Playitas Resort

Avreseorter: Stockholm & Göteborg

Flygtider: Se flygtiderna här 

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur (inkl. skatter)
  • Mat på flyget
  • Boende i dubbelrum/lägenhet
  • Transfer till och från flygplatsen
  • Helpension inkl. vatten till maten
  • All träning enligt separat program från Friskis&Svettis 

​​* Enkelrumstillägg 2000:- 

Bra att veta om Apollos gruppresor

BokaBegränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16

    

Playitas Resort

Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om hotellet

Om Friskis & Svettis

Friskis & Svettis är en idrottsorganisation med över 500 000 medlemmar och träningsställen över hela Sverige. Reseklubben hör till F&S Stockholm som grundades 1978 och är Sveriges största idrottsförening med 92 000 medlemmar. F&S verksamhetside är lättillgänglig, lustfylld träning med hög kvalitet. Vi har 70 olika träningsformer i varierade nivåer. Allt möter du inte på träningsresan, men nästan. Dreamteam på Kanarieöarna är som Friskis hemma, fastän borta.