Dreamteam på Kanarieöarna - La Pared Fuerteventura

Välkommen till våra populära Friskis-resor till La Pared - powered by Playitas för en fullspäckad vecka fylld av härliga träningsupplevelser, nya bekantskaper och massor av sol och bad! Oavsett om du flyr vintern eller höstrusket med mörker och slask är detta en vecka långt späckad med sol, värme, träning tillsammans med vårt dreamteam av Friskisledare som ser till att upplevelsen blir drömlik. 


Häng på och upplev träningsglädje tillsammans med Friskis på La Pared, Fuerteventura! Vi är ett stort gäng som reser tillsammans och vi fyller hotellet till dess bredd. Vi har hela hotellets stora träningsanläggning, pool och gym helt för oss själva.

Säkra din plats redan idag! Imorgon kan det vara försent!

Program och klassbeskrivningar

Yoga i solnedgången med utsikt över Atlanten. Gruppträning utomhus under bar himmel. Tränarpepp och en härlig teamkänsla! Ta en löptur i den fina öken-omgivningen, häng med på våra äventyrspass och fyll dagarna med träning helt efter egen lust och dagsform. Du väljer själv hurmycket eller hur lite du vill träna. På resan finns något för alla. Välj på bland annat klassiska Friskispass som Yoga, Flex, Core, Skivstång, Jympa, Cirkelfys, Cross, Dans, Power hour och HIT. Vi erbjuder även spinning utomhus och med flera dagliga Spinpass hinner du som vill testa många olika sorters spinning under veckan.

Se veckoprogrammen här. Vi reserverar oss för justeringar i programmet.  

Preliminärt program 3-11 nov 2019   Preliminärt program 12-20 jan 2020

Frånpris: 11 998 kr

Avreseorter och datum:
12-19 jan 2020 (Köpenhamn)
13-20 jan 2020 (Stockholm, Göteborg)

Avreseorter med direktflyg:
Stockholm, Göteborg, Köpenhamn 

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur (inkl. skatter)
  • Mat på flyget
  • Boende i dubbelrum/lägenhet
  • Transfer till och från flygplatsen
  • Helpension inkl. vatten till maten
  • All träning enligt separat program från Friskis&Svettis 

​​* Enkelrumstillägg 2500:- 

Boka

Begränsat antal platser - först till kvarn!  

La Pared – powered by Playitas

Bo bra på La Pared – powered by Playitas

Bo granne med gyllene sanddyner och mäktiga berg. Det här är hotellet för dig som gillar träning på både platt underlag och träningsutmaningar i terrängen. När du bor på La Pared har du även närhet till bra vandring, löpning, vågsurfing och cykling.

Läs mer om hotellet

Om Friskis & Svettis

Friskis & Svettis är en idrottsorganisation med över 500 000 medlemmar och träningsställen över hela Sverige. Reseklubben hör till F&S Stockholm som grundades 1978 och är Sveriges största idrottsförening med 92 000 medlemmar. F&S verksamhetside är lättillgänglig, lustfylld träning med hög kvalitet. Vi har 70 olika träningsformer i varierade nivåer. Allt möter du inte på träningsresan, men nästan. Dreamteam på Kanarieöarna är som Friskis hemma, fastän borta.