Dreamteam på Kanarieöarna januari 2019

Friskis is back! Efter en fantastiskt lyckad träningsresa i januari reser Friskis återigen till Fuerteventura och hotell La Pared för en fullspäckad vecka fylld av härliga träningsupplevelser, nya bekantskaper och massor av sol och bad! Den här gången erbjuder vi två veckor – välj en eller båda!


Häng på och upplev träningsglädje tillsammans med Friskis på Fuerteventura! Vi åker tillsammans ett gäng på 200 personer och har hotellets stora träningsanläggning, pool och gym helt för oss själva. Förra resan bokade snabbt slut, passa på att säkra din plats redan idag!

Program och klassbeskrivningar

Yoga i solnedgången med utsikt över Atlanten, gruppträna utomhus och peppas av en härlig teamkänsla! Ta en löptur i den fina omgivningen, häng med på våra äventyrspass och fyll dagarna med träning helt efter egen lust och dagsform.

På resan finns något för alla. Välj på bland annat klassiska Friskispass som Yoga, Flex, Core, Skivstång, Jympa, Cirkelfys, Cross, Dans, Power hour och HIT. Vi erbjuder även spinning utomhus och med flera dagliga Spinpass hinner du som vill testa många olika sorters spinning under veckan.

Se veckoprogrammen här. Vi reserverar oss för justeringar i programmet.  

PROGRAM 14-21 jan 2019   PROGRAM 21-28 jan 2019

Pris: 11 698 kr

Avreseorter och datum:

14-21 jan 2019
21-28 jan 2019
14-28 jan 2019 (14 dgr)

Avreseorter med direktflyg:
Stockholm, Göteborg , Köpenhamn 

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur (inkl. skatter)
  • Mat på flyget
  • Boende i dubbelrum/lägenhet
  • Transfer till och från flygplatsen
  • Helpension inkl. vatten till maten
  • All träning enligt separat program från Friskis&Svettis 

Boka

Kan bokas fram till två veckor innan avresa, i mån av plats.  

La Pared – powered by Playitas

Bo bra på La Pared – powered by Playitas

Bo granne med gyllene sanddyner och mäktiga berg. Det här är hotellet för dig som gillar träning på både platt underlag och träningsutmaningar i terrängen. När du bor på La Pared har du även närhet till bra vandring, löpning, vågsurfing och cykling.

Läs mer om hotellet

Om Friskis & Svettis

Friskis & Svettis är en idrottsorganisation med över 500 000 medlemmar och träningsställen över hela Sverige. Reseklubben hör till F&S Stockholm som grundades 1978 och är Sveriges största idrottsförening med 92 000 medlemmar. F&S verksamhetside är lättillgänglig, lustfylld träning med hög kvalitet. Vi har 70 olika träningsformer i varierade nivåer. Allt möter du inte på träningsresan, men nästan. Dreamteam på Kanarieöarna är som Friskis hemma, fastän borta.