Dreamteam på Fuerteventura | La Pared

Välkommen till våra populära Friskis-resor till La Pared - powered by Playitas för en fullspäckad vecka fylld av härliga träningsupplevelser, nya bekantskaper och massor av sol och bad! Oavsett om du flyr vintern eller höstrusket med mörker och slask är detta en vecka långt späckad med sol, värme, träning tillsammans med vårt dreamteam av Friskisledare som ser till att upplevelsen blir drömlik. 


Var med och fyll La Pared - powered by Playitas fill dess bredd med aktiva likasinnade trevliga Friskis-människor i varje hörn och vrå. Denna vecka är det "Friskis hotel-take-over" och vi erbjuder tränarpepp och en härlig teamkänsla dagarna långa. Häng på och upplev sann träningsglädje tillsammans med Friskis på La Pared - powered by Playitas, Fuerteventura! 

Säkra din plats redan idag

Träning för alla från morgon till kväll

På resan finns något för alla. Välj på bland annat klassiska Friskis-pass som Yoga, Flex, Core, Skivstång, Jympa, Cirkelfys, Cross, Dans, Power hour och HIT. Yoga i solnedgången med utsikt över Atlanten. Gruppträning utomhus under bar himmel. Ta en löptur i den fina öken-omgivningen, häng med på våra äventyrspass och fyll dagarna med träning helt efter egen lust och dagsform.

Vi erbjuder även spinning utomhus och med flera dagliga Spinpass hinner du som vill testa många olika sorters spinning under veckan.

Du väljer själv hur mycket eller hur lite du vill träna. Kom som du är, lämna med massa ny energi, inspiration och värme.

Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – gör det! Många av våra deltagare reser själva men behöver aldrig vara ensamma. Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan.

Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum. Detta anger du vid bokning.

Träningsprogram

Vårt fullspäckade program finner du här. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa.

 Preliminärt program 17-25 jan 2021

Pris från: 11 998 kr

Datum:
17-24 jan 2021
18-25 jan 2021

Hotell: La Pared - Powered by Playitas

Avreseorter:
Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Flygtider: Se flygtiderna här 

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur (inkl. skatter)
  • Mat på flyget
  • Boende i dubbelrum/lägenhet
  • Transfer till och från flygplatsen
  • Helpension inkl. vatten till maten
  • All träning enligt separat program från Friskis&Svettis 

​​* Enkelrumstillägg 2000:- 

Bra att veta om Apollos gruppresor

BokaBegränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16

    

Om La Pared – powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas har ett avskilt och rofyllt läge på västkusten i den lilla byn La Pared, ca 1 mil nordväst om Costa Calma. Här finns alla förutsättningar för att kunna fokusera på dig själv och din träning.  Den perfekta platsen för dig som vill ladda batterierna och njuta av den vackra naturen, närheten till havet och spektakulära solnedgångar. La Pared är känt för sin strand och nybörjarsurfing med påerfekta förhållanden för att lära sig surfa. På hotellet huserar ett surfcenter. På La Pared har vi även en egen Eco-Garden där våra egna örter förgyller buffeérna.

Läs mer om hotellet

Om Friskis & Svettis

Friskis & Svettis är en idrottsorganisation med över 500 000 medlemmar och träningsställen över hela Sverige. Reseklubben hör till F&S Stockholm som grundades 1978 och är Sveriges största idrottsförening med 92 000 medlemmar. F&S verksamhetside är lättillgänglig, lustfylld träning med hög kvalitet. Vi har 70 olika träningsformer i varierade nivåer. Allt möter du inte på träningsresan, men nästan. Dreamteam på Kanarieöarna är som Friskis hemma, fastän borta.