Forma Kroppen-veckan – för en aktiv livsstil!

Forma Kroppen-veckan är en helt unik motivationsvecka på Playitas. Veckan är till för dig som vill starta en förändring till en bättre, hälsosammare livsstil och innehåller allt du kan kräva av en perfekt träningsresa.

Kickstarta din nya hälsosamma livsstil med Forma Kroppen-veckan! Här får du alla verktyg du behöver för en hälsosammare livsstil och en starkare, gladare kropp. Varierade träningspass, föreläsningar och workshops i en fantastiskt inspirerande miljö med sol, bad, mingelkvällar och trevligt umgänge gör den här veckan komplett.

Under Forma kroppen-veckan väntar ett komplett paket med föreläsningar, workshops och träningspass – allt för att ge dig kraft, kunskap och motivation till en bättre livsstil. Utbudet av träningspass är stort med uppåt tjugo ledarledda klasser om dagen och fler än 130 klasser i veckan. Utöver alla träningspass ingår kortare äventyrsvandringar, och det hålls dagliga seminarier och workshops kring kost, träning och aktiv livsstil.

Veckan arrangeras av professionella instruktörer från AerobicWeekends, som guidar dig på vägen mot ditt nya, hälsosamma liv.


Vad är Forma Kroppen – mål och mening

Forma Kroppen deltagaren har dagliga obligatoriska föreläsningar, workshops och genomgångar. För att du ska kunna nå dina mål till en aktivare hälsosammare livsstil är vissa föreläsningar, workshops och styrketräningsgenomgångar "obligatoriska". Du får även tillgång till Forma Kroppen studiematerial med kunskapsbank och träningsprogram. 

Priset är detsamma för deltagare i Forma Kroppen-veckan och Fitness & FunWeek.  Middagar, aktiviteter, mingel och föreläsningar är öppna för alla deltagare. På informationsmötet presenteras alla ledarna och vilka aktiviteter som är "obligatoriska" för dig som deltar i Forma Kroppen.


Ett brett träningsutbud

Under veckan erbjuds ett maffigt smörgåsbord med massor av rolig gruppträning där du fritt väljer efter tycke och smak. Utbudet är stort med uppåt 20 klasser om dagen och fler än 130 ledarledda klasser i veckan. Det är träning för alla nivåer med träningspass, föreläsningar, workshops och aktiviteter från morgon till kväll. Klassiska träningspass varvas med nya koncept och träningsformer.  


Program

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.

Mars 2023

Du kan exempelvis välja mellan klassiska träningspass som aerobics, step, pilates, core, aqua fitness och styrketräning samt dansklasser som DanZy, Zumba och Afro dance. Du kan också delta i funktionella och styrkebaserade klasser som funktionell träning, Cross Fitness, X-Cord, Bootcamp, cirkelträning och HIT. Dagligen erbjuds lugnare pass som yoga, Qi-gong och Strech & Relax.

Gruppträningspassen är också öppna för deltagarna i Fitness & FunWeek, som är ett alternativ för dig som vill ha en mer avskalad träningsvecka utan seminarier och workshops. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmen.


Vem kan följa med?

Soloresenärer, par, familj eller kompisgäng – den här veckan passar alla som vill starta en förändring till en bättre livsstil. Träningen passar alla och tränarna anpassar nivå och intensitet efter deltagarna. Det här är en vecka fylld med rörelseglädje, inga tvång, inga måsten, bara otroligt roligt och inspirerande. Du väljer själv hur mycket träning du vill delta i.


Detta ingår

  • All träning, workshops och föreläsningar
  • Träning för alla nivåer 
  • Sociala aktiviteter
  • Professionella instruktörer
  • Tillgång till studiematerial; kunskapsbank och träningsprogram
  • Flyg (t/r) inkl bagage
  • Mat ombord på flyget + transfer
  • Boende (del i dubbelrum eller lägenhet)
  • Halvpension (frukost och middag)
  • Träning, sol och samvaro

Boende på Playitas Resort

På Playitas Resort finns flera olika boende alternativ. Lägenhet, hotellrum eller varför inte en villa med egen pool?

Datum, avreseorter och pris:​

Mars 2023, pris från 13 498 sek 

10-17 mars 2023, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 
13-20 mars 2023, avresa Stockholm & Köpenhamn
17-24 mars 2023, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 


September 2023, pris från 11 998 sek 

12-19 september 2023, avresa Stockholm & Köpenhamn


November 2023, pris från 13 498 sek 
24 nov - 1 dec 2023, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 

*Enkelrumstillägg 2500 sek

Hotell: Playitas Resort

Boka mars 2023

Boka september 2023

Boka november 2023

Kontakta oss: [email protected]


Om AerobicsWeekends

Resan är en del av Fitness and FunWeek som arrangeras i samarbete med AerobicWeekends - Sweden, en av Sveriges marknadsledande utbildningsföretag som ständigt utvecklar träningsbranschen för nya tider och behov. Alla instruktörer arbetar  med träning och utbildning på heltid och har stor erfarenhet, kunskap och förmåga att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt. Detta innebär att du utöver träningsresans innehåll får tillgång till Fitness & FunWeeks träningsutbud och program med ca 100 klasser under veckan. De flesta träningspass instrueras på engelska men föreläsningar och workshops hålls på svenska.

 


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort