Forma Kroppen-veckan – för en aktiv livsstil!

Forma Kroppen-veckan är en helt unik motivationsvecka på Playitas. Veckan är till för dig som vill starta en förändring till en bättre, hälsosammare livsstil och innehåller allt du kan kräva av en perfekt träningsresa.

Kickstarta din nya hälsosamma livsstil med Forma Kroppen-veckan! Här får du alla verktyg du behöver för en hälsosammare livsstil och en starkare, gladare kropp. Varierade träningspass, föreläsningar och workshops i en fantastiskt inspirerande miljö med sol, bad, mingelkvällar och trevligt umgänge gör den här veckan komplett.

Under Forma kroppen-veckan väntar ett komplett paket med föreläsningar, workshops och träningspass – allt för att ge dig kraft, kunskap och motivation till en bättre livsstil. Utbudet av träningspass är stort med uppåt tjugo ledarledda klasser om dagen och fler än 130 klasser i veckan. Utöver alla träningspass ingår kortare äventyrsvandringar, och det hålls dagliga seminarier och workshops kring kost, träning och aktiv livsstil.

Veckan arrangeras av professionella instruktörer från AerobicWeekends, som guidar dig på vägen mot ditt nya, hälsosamma liv.

Vad är Forma Kroppen – mål och mening

Forma Kroppen deltagaren har dagliga obligatoriska föreläsningar, workshops och genomgångar. För att du ska kunna nå dina mål till en aktivare hälsosammare livsstil är vissa föreläsningar, workshops och styrketräningsgenomgångar "obligatoriska". Du får även tillgång till Forma Kroppen studiematerial med kunskapsbank och träningsprogram. 

Priset är detsamma för deltagare i Forma Kroppen-veckan och Fitness & FunWeek.  Middagar, aktiviteter, mingel, föreläsningar etcetera är öppna för alla deltagare. På informationsmötet presenteras alla ledarna och vilka aktiviteter som är "obligatoriska" för dig som deltar i Forma Kroppen.

Välj mellan flera datum, klicka på Boka till höger för att se vad som  gäller för just din avreseort.


Ett brett träningsutbud

Under veckan erbjuds ett maffigt smörgåsbord med massor av rolig gruppträning där du fritt väljer efter tycke och smak. Utbudet är stort med uppåt 20 klasser om dagen och fler än 130 ledarledda klasser i veckan. Det är träning för alla nivåer med träningspass, föreläsningar, workshops och aktiviteter från morgon till kväll. Klassiska träningspass varvas med nya koncept och träningsformer.  

Du kan  exempelvis välja mellan klassiska  träningspass som aerobics, step, pilates, core, aqua fitness och styrketräning samt dansklasser som DanZy, Zumba och Afro dance. Du kan också delta i funktionella och styrkebaserade klasser som funktionell träning, Cross Fitness, X-Cord, Bootcamp, cirkelträning  och HIT. Dagligen erbjuds lugnare pass som yoga, Qi-gong och Strech & Relax.

Gruppträningspassen är också öppna för deltagarna i Fitness & FunWeek, som är ett alternativ för dig som vill ha en mer avskalad träningsvecka utan seminarier och workshops. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmen.

Program vecka för vecka
Se program för januari 2019 
Se program för mars 2019

Pris från: 12 998:-

Det här ingår:

 • All träning, workshops och föreläsningar
 • Träning för alla nivåer 
 • Sociala aktiviteter
 • Professionella instruktörer
 • Tillgång till studiematerial; kunskapsbank och träningsprogram
 • Flyg (t/r) inkl bagage
 • Mat ombord på flyget
 • Transfer
 • Boende (del i dubbelrum eller lägenhet)
 • Halvpension (frukost och middag)
 • Träning, sol och samvaro


Datum och pris:

 • Jan 2019 från  12 998:- /person
 • Mars 2019 från  12 998:- /person

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4. 

Boka träningsveckan Begränsat antal platser! Kan bokas fram till två veckor innan avresa, i mån av plats.  

Se alla träningsveckor och gästpass


Vem kan följa med?

Soloresenärer, par, familj eller kompisgäng – den här veckan passar alla som vill starta en förändring till en bättre livsstil. Träningen passar alla och tränarna anpassar nivå och intensitet efter deltagarna. Det här är en vecka fylld med rörelseglädje, inga tvång, inga måsten, bara otroligt roligt och inspirerande. Du väljer själv hur mycket träning du vill delta i.


Bo bra på sportparadiset Playitas Resort

Välj mellan lägenhet på Playitas Aparthotel eller dubbelrum /enkelrum på Playitas Hotel. Vill du ha egen pool finns Playitas Villas.


Om ledarna

AerobicWeekends proffesionella instruktörer har alltid deltagarna i fokus. Alla instruktörer arbetar  med träning och utbildning på heltid och har stor erfarenhet, kunskap och förmåga att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt. De flesta träningspass instrueras på engelska men föreläsningar och workshops hålls på svenska.

AerobicWeekends är en av Sveriges marknadsledande utbildningsföretag som ständigt utvecklar träningsbranschen för nya tider och behov. 


När, hur och varifrån?

Du bokar enkelt din resa genom att trycka på boka-knappen högst upp och fylla i formuläret. Där ser du också avreseorter och aktuella datum. Vi bokar in dig enligt dina önskemål, och en bokningsbekräftelse mejlas inom 1-3 dagar. Ingenting är bindande förrän anmälningsavgiften är betald, som vanligtvis ska vara oss tillhanda 5 dagar efter bokningstillfället. Anmälningsavgift och slutsumma framgår av bekräftelsemejlet.


Filmer