FLOW with Fanny – Yoga på La Pared

Denna vecka erbjuder vi extra mycket yoga på vårt sporthotell La Pared – Fuerteventura med yogalärare och personlig tränare Fanny Elgstrand. Häng med till vårt populära sport och semesteranläggning La Pared – powered by Playitas.


Under veckan får du testa olika former av yoga, andningsövningar och tuffare flöden. Alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Mellan passen varvar du La Pareds ordinarie utbud med slapp och häng vid poolen, njuter av god mat och bra service.


Om yogan / Klassbeskrivning

Morning flow: Starta dagen med ett skönt yogaflöde. Vi väcker kroppen inifrån och ut med hjälp av andningsövningar och asanas (positioner). 

YinYoga: En lugnare klass. Vi stannar i positionerna 3-5minuter för att komma i kontakt med kroppens bindväv, mjuka upp och hitta ditt andetag. Mycket skön och lugn klass! 

Vinyasa/Vinyasa Core: Vinyasa betyder flöde - vi jobbar i olika flöden för att få kontakt med kroppen. Den här klassen är något mer krävande. Vi jobbar med styrka, balans och flexibilitet. Vinyasa Core är en liknande klass men med stort fokus på coremuskulaturen (mage och rygg). 

Se veckans program

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på La Pared! Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.

Vem kan delta? För vem passar La Pared?

La Pared passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med till sol och surfparadiset Fuerteventura och träningshotellet La Pared för en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum:  21-28 maj 2019

Hotell: La Pared, Fuerteventura

Det här ingår:

  • All träning är gratis
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionell gästinstruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Om Fanny Elgstrand

Fanny har jobbat med gruppträning de senaste fem åren och började yoga tidigt. Idag jobbar jag som gruppträningsinstruktör på SATS och driver företaget FlowWithFanny. 

Om La Pared

Kom ner i varv och njut av tystnaden i La Pared. Apollos sport-hotell på Fuerteventuras västkust är perfekt för dig som vill varva sköna träningspass med lugn och avslappnande miljö. På La Pared finns inga krav eller måsten. Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på La Pared – powered by Playitas under den aktuella perioden.

Alltid på La Pared 
Året om erbjuder vi gratis gruppträningspass som HIT, yoga, vandringar och funktionell träning mm. Här finns också ett välutrustat gym med utsikt över det bergiga lavalandskapet. Tennisbanor och möjlighet till tenniscoach. Vandringen och löpningen runt sanddynerna är magisk.
Mysigt chillomårde med bastu och uppvärmd utomhusjacuzzi i anslutning till bastun. Vågsurfingskola och surfutrustning finns att hyra på plats. Du kan delta i allt från prova-på-kurser till flerdagars kurser och lära dig surfa. Cykeluthyrning med möjlighet att hyra mountainbikes och landsvägscyklar. Här kan du läsa mer om träning på hotellet.