FLOW with Fanny – Yoga på Playitas

Denna vecka erbjuder vi extra mycket yoga på vårt sporthotell Playitas – Fuerteventura med yogalärare och personlig tränare Fanny Elgstrand. Häng med till vårt populära sport och semesteranläggning Playitas.


Under veckan får du testa olika former av yoga, andningsövningar och tuffare flöden. Alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Mellan passen varvar du Playitas ordinarie utbud med slapp och häng vid poolen, njuter av god mat och bra service.


Om yogan / Klassbeskrivning

Morning flow: Starta dagen med ett skönt yogaflöde. Vi väcker kroppen inifrån och ut med hjälp av andningsövningar och asanas (positioner). 

YinYoga: En lugnare klass. Vi stannar i positionerna 3-5minuter för att komma i kontakt med kroppens bindväv, mjuka upp och hitta ditt andetag. Mycket skön och lugn klass! 

Vinyasa/Vinyasa Core: Vinyasa betyder flöde - vi jobbar i olika flöden för att få kontakt med kroppen. Den här klassen är något mer krävande. Vi jobbar med styrka, balans och flexibilitet. Vinyasa Core är en liknande klass men med stort fokus på coremuskulaturen (mage och rygg). 

Se veckans program

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på Playitas! Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.

Vem kan delta? För vem passar Playitas?

Playitas passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med till sol och surfparadiset Fuerteventura och träningshotellet Playitas för en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum:  21-28 maj 2019

Hotell: Playitas, Fuerteventura

Det här ingår:

  • All träning är gratis
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionell gästinstruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Om Fanny Elgstrand

Fanny har jobbat med gruppträning de senaste fem åren och började yoga i tidig tonår. Idag jobbar Fanny som yogalärare på SATS i Stockholm och driver företaget FlowWithFanny.