Fitnessveckan på Playitas

Den populära Fitnessveckan på Playitas passar dig som älskar träning och vill ha en resa med inriktning på styrketräning, fitness, crossfit och funktionell träning. Det spelar ingen roll om du är amatör, elit eller instruktör. Att öka din energi, kunskap och motivation kommer garanterat att ge dig en nytändning inom din träning.

Detta blir den fjortonde Fitnessveckan på Playitas. Under Fitnessveckan får du uppleva intensiva och lärorika träningspass och workshops med övervakning av headcoacherna Helene ”Ice” Ahlson och Gyula Bercsenyi. Gyula och Helen är några av Sveriges bästa tränare och har många års erfarenhet av inte bara träning utan träningsresor, social spetskompetens, kunskap och erfarenhet till att göra riktigt bra läger.  

Träningen

Du väljer mellan ca 40 klasser/pass under veckan med start från ca kl 06.30 till 19.00 varje dag. Dagarna börjar oftast med en bergspromenad/ löpning tidigt på morgonen och fortsätter sedan med fitnessträning i gymmet, kettlebells, olympisk lyftning, crossträning, funktionell träning med olika redskap, bootcamp, yoga, core, reload, stretch & relax, löpning och paddling m.m. För att du skall kunna förbereda dig på bästa sätt, kommer du att få träningsinstruktioner i god tid före resan.
 

Program

 

Kunskap och inspiration

Under fitnessveckan kommer du även kunna gå på flera kunskap- och inspirationsspäckade föredrag och workshops. Vi kommer att fördjupa i oss i teman som kost, träningslära, återhämtning, pulsträning, hur du kan uppnå maximalt träningsresultat, målfokusering, programplanering, skadeförebyggande träning m.m. Inom workshops får du möjligheten att prova på kettlebellsträning, crossträning, X-cords, funktionell träning samt intervallträning. Kursmaterial ingår för deltagarna.

Om ledarna

AerobicWeekends proffesionella instruktörer har alltid deltagarna i fokus. Alla instruktörer arbetar  med träning och utbildning på heltid och har stor erfarenhet, kunskap och förmåga att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt. De flesta träningspass instrueras på engelska men föreläsningar och workshops hålls på svenska.

AerobicWeekends är en av Sveriges marknadsledande utbildningsföretag som ständigt utvecklar träningsbranschen för nya tider och behov. 

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris från 9 998:-

Datum: 16-23 september 2021

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn

Hotell: Playitas Resort

Flygtider: Se flygtiderna här 

I priset ingår: 

  • Flyg tur/retur
  • Mat på flyget 
  • Transfer
  • Boende (del i dubbelrum eller del i enrumslägenhet)
  • Halvpension (frukost/middag
  • Alla klasser, föreläsningar, sociala aktiviteter m.m. enligt program

* Enkelrumstillägg från 2500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Våra instruktörer på resan

Gyula S. Bercsényi – personlig tränare med inriktining på funktionell träning. Har tjugo års erfarenhet som personlig tränare, hälsocoach, livsstilsinspiratör och massör. Mångårig erfarenhet som uppskattad tränare på våra träningsresor till Playitas och Turkiet.

Helene "Ice" Ahlson - personlig tränare, kostrådgivare och skribent inom kost, träning, fitness och hälsa. Helene är en framgångsrik fitnessprofil och fitnesstävlande med höga placeringar från flera olika tävlingar världen över. Helene är känd sen tidigare från tv-programmet Gladiatorerna.
   
Läs mer på AerobicWeekends
Fitnessveckans Facebooksida


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort