Fitness & FunWeek | Limnos, Grekland

Älskar du träning, värme och gemenskap? Välkommen på träningsresa till ön Limnos och hotell Porto Myrina - powered by Playitas. På denna träningsresa får du uppleva varierad träning av högsta kvalitet och alltid varvat med sol, bad, god mat, fest, underhållning och avkoppling. Fitness & FunWeek innehåller många olika typer av träningspass, workshops och aktiviteter som leds av professionella instruktörer från AerobicWeekends. Under veckan har du även möjlighet att lära känna nya vänner och ha kul tillsammans med andra träningsintresserade. Det här är en träningsresa i världsklass som ger dig både kraft, kunskap och motivation till en bättre livsstil.

Ett brett träningsutbud

Under veckan erbjuds massor av träning och aktiviteter där du fritt väljer efter tycke och smak. Utbudet är stort med uppåt 100 ledarledda klasser under veckan. Det är träning för alla nivåer med träningspass, föreläsningar, workshops och aktiviteter från morgon till kväll. Klassiska träningspass varvas med nya koncept och träningsformer.  
Du kan exempelvis välja mellan klassiska  träningspass som aerobics, step, pilates, core, aqua fitness och styrketräning samt dansklasser som DanZy, Zumba, DrumZ och AfroDance. Du kan också delta i funktionella och styrkebaserade klasser som funktionell träning, CrossFitness, X-Cord, Bootcamp, Cirkelträning och HIT. Dagligen erbjuds lugnare pass som Yoga, Innerstrength, Qi-gong och Stretch & Relax.

Program

Här hittar du veckans exempelprogram. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.

Program Porto Myrina 2022

Vem kan följa med?

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!

Träning före och efter resan

Detta är en högkvalitativ Träningsresa 2.0 som innebär att samtliga klasser, träningspass, föreläsningar och workshops har ett kvalitetssäkrat innehåll kopplat till träningslärans grundprinciper och målgrupp. Alla tränare och lärare är professionella och följer viktiga guidelines inom träning - Säker, Effektiv och Motiverande. Det som även ingår i resan är en gediget onlinematerial via iTrainer.se (till ett värde av mer än 5000kr) med förberedande träningspass och workshops innan resan samt träningsprogram, kostprogram och onlineträning efter resan. Du får även möjlighet att delta i uppföljning med våra coacher online efter resan.

 

Pris från 13 498:-

Datum: 25 sep - 2 okt 2022

Avreseort: Stockholm & Köpenhamn

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Flygtider: Se flygtiderna här 

Det här ingår:

  • Flyg (t/r) inkl bagage, transfer
  • Mat ombord på flyget
  • Boende (del i dubbelrum) 
  • Halvpension (frukost och middag)
  • Träning, sol och samvaro
  • 130 träningspass, workshops och föreläsningar
  • Träning för alla nivåer
  • Professionella instruktörer 

​* Enkelrumstillägg från 3500:-/vecka

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Om AerobicWeekends

AerobicWeekends proffesionella instruktörer har alltid deltagarna i fokus. Alla instruktörer arbetar  med träning och utbildning på heltid och har stor erfarenhet, kunskap och förmåga att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt. De flesta träningspass instrueras på engelska men föreläsningar och workshops hålls på svenska.

AerobicWeekends är en av Sveriges marknadsledande utbildningsföretag som ständigt utvecklar träningsbranschen för nya tider och behov. 


Om hotellet

Sporthotellet Porto Myrina - powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar och samtidigt ha närhet till en mysig grekisk småstad! Här finns aktiviteter för hela familjen, ett härligt poolområde och en strand med mjuk och fin sand. Här kan du yoga med havsutsikt, träna i det nybyggda välutrustade gymmet, köra ledarledd gruppträning med havsutsikt, få upp flåset i WOD-Boxen, cykla mountainbike, SUP:a eller spela en tennismatch. Ett stenkast från hotellet ligger mysiga byn Myrina, med pittoreska gränder, lokala butiker, restauranger och traditionella tavernor.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas