Fitness, Dance and Family Fun

Denna vecka gästas av “Danish dynamite” Thea Julie Rasmussen. Vi fokuserar på träning för alla oavsett om du gillar dans, träna hårt, yoga, eller bara ha kul kommer det finnas pass för dig.

Veckan varvas med klasser med fokus på funktionell träning, styrka, stabilitet dans liksom aktiviteter för barn och familjen. Alla är välkomna att delta oavsett nivå eller ålder. Thea anpassar träningen till din nivå och vill du köra hårt får du köra hårt, vill du prova på får du prova på.

Veckan genom syras av  energifull träning och ett återkommande tema för veckan är träningsglädje och motivation, och lekfulla element kommer att ingå i de flesta träningspass.


Gästspelsprogram

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på La Pared tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

Program för veckan


Klassbeskrivning

 • Family Fitness roliga övningar för hela familjen. Tag med mamma, papa, mormor osv. Passar alla och anpassad nivå utefter ålder och nivå.
 • DanZy träningsformen som är så rolig att du inte ens hinner reflektera över att du tränar. En motiverande och pulshöjande gruppträningsklass innehållande de roligaste dansstilarna till de bästa hitsen genom tiderna. 
 • Morning Yoga enkla sköna övningar med rörlighet och styrka. Perfekt start på dagen.
 • Zumba dansklass med puls, latin dance, rytm och hetta...
 • Core training funktionell träning för alla där vi tränar vår kärna, kroppens magmuskler.
 • Aqua Splash vattengympa när den är som bäst!
 • Bootcamp for Fun en styrke- och konditionsklass inspirerad av militärträning och crossfit. Bra träning för hela familjen!
 • Afro Dance Enkel dans till taktfulla trummor. Stora, kraftfulla rörelser i jordiska kombinationer.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på La Pared – powered by Playitas. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta? För vem passar La Pared?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 

 • 13-20 aug 2019

Hotell: La Pared – powered by Playitas

Det här ingår:

 • All träning är gratis
 • Boka bara flyg och boende
 • Professionell gästinstruktör
 • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
 • För alla nivåer - alla kan delta
 • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


 

Om Thea Julie Rasmussen

Veckans gästinstruktör Thea Julie Rasmussen - Danish dynamite som tidiagre arbetat på vår träningsanläggning Playitas. Utbildad fitnessinstruktör och arbetar som träningskoordinator på OBBC fitnesscenter i Odense. En grym inspiratör, instruktör och energiknippe!


Om La Pared

Kom ner i varv och njut av tystnaden i La Pared. Apollos sport-hotell på Fuerteventuras västkust är perfekt för dig som vill varva sköna träningspass med lugn och avslappnande miljö. På La Pared finns inga krav eller måsten. Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på La Pared – powered by Playitas under den aktuella perioden.

Alltid på La Pared 
Året om erbjuder vi gratis gruppträningspass som HIT, yoga, vandringar och funktionell träning mm. Här finns också ett välutrustat gym med utsikt över det bergiga lavalandskapet. Tennisbanor och möjlighet till tenniscoach. Vandringen och löpningen runt sanddynerna är magisk.
Mysigt chillområde med bastu och uppvärmd utomhusjacuzzi i anslutning till bastun. Vågsurfingskola och surfutrustning finns att hyra på plats. Du kan delta i allt från prova-på-kurser till flerdagars kurser och lära dig surfa. Cykeluthyrning med möjlighet att hyra mountainbikes och landsvägscyklar. Här kan du läsa mer om träning på hotellet.