Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

BUC OCH FIT4LIFE CROSSFIT WEEK

Funtionell träning deluxe! En vecka i samarbete med BUC Platini Tabi och Fit4Life Crossfit.

Tillsammans med ledarna Platini Tabi och Eric Haraldsdotter ger vi dig en vecka med funktionell träning och CrossFit i fokus. Denna veckas träning är väldigt mätbar vilket betyder att du hela tiden kan se din utveckling svart på vitt. Vi individanpassar ditt träningsupplägg utefter din kapacitet och målsättning under veckan, och du kommer hem starkare, snabbare, smidigare och uthålligare.

Under veckan fokuserar vi på CrossFit , Wod´s, Metcon-pass, teknik/styrka, mobility och uthållighet/kondition. Du njuter av värme och sol mellan passen eller deltar fritt i övriga aktiviteter på Afrikas största sporthotell.

Om FIT4LIFE

Startades i september 2011 och finns idag belägna på 5 platser i Stockholm och ett i Falkenberg. Fit4Life har sin stomme i funktionell träning och CrossFit, detta dels för att vi finner mycket nöje i konceptet men framförallt för att det ger fantastiska resultat.

Vem kan delta

Lägret riktar sig till alla som vill utveckla sin träning till en ny nivå. Träningen är mestadels individuell och kan anpassas efter varje deltagares nivå.  

Veckans träningsschema

Här presenteras veckans träningsprogram. Hotellets övriga utbud och klasser finner du nedan.

Träningsutbud Program 20-27 mar 2020

Pris från 8 998kr /person 

Datum: 20-27 mar 2020 FULLBOKAD, välkomen nästa år

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm

Det här ingår:

  • Professionell coachning
  • All träning enligt program
  • Flyg tur och retur, Mat på flyget
  • Transfer
  • Visum (erhålls på plats)
  • Del i dubbelrum
  • All inclusive
  • Aqua Vistas ordinarie verksamhet erbjuds alltid

Resan är fullbokad. Hitta en annan träningsresa här!

Begränsat antal platser. 

Klassbeskrivningar

CrossFit intro  Ligger som första passet för att alla deltagare ska kunna skapa sig en uppfattning om vad CrossFit som koncept innebär och få en uppfattning om hur träningsveckan kommer se ut. En del teori men också mycket praktiskt bla i form av enklare övningar med hög intensitet.

Team Wod Högintensivt pass i par eller grupp där man hjälps åt. Kortare uppvärmning och genomgång av upplägg för att kunna ge många minuter till att svettas.

Rörlighet/Recovery  Lugnare återhämtningspass med fokus på passiv stretch blandat med både aktiv och dynamisk rörlighetsträning. En stark rekommendation för att orka under veckan och kunna få en god effekt av den övriga träningen.

Metcon Står för Metabolic Conditioning och är inom CrossFit en benämning för den mer högintensiva delen, ofta utfört i olika typer av cirkelupplägg innefattande flera olika övningar/rörelser/muskelgrupper.

Teknik/Styrka Genomgång av mer avancerade övningar följt av samma eller liknande övningar med mer styrkefokus. En garanti är att varje deltagare ska vara bättre på övningen efter än innan passet oavsett bakgrund. Under veckan kommer vi bla fokusera på Pullups, Marklyft och handstående. Beroende på pass och övning så avslutas ibland passet med mer pulshöjande övningar.

Mobility Lugnt pass med fokus rörlighet och detta påskyndar Återhämtningen.

Uthållighet, kondition – Renodlad konditionsträning för att maximera uthålligheten. Vi avslutar passet med gemensam rörlighet för att lugna kroppen och ladda om inför nästa pass.

Styrka underkropp Ett pass får dig som gillar en utmaning. Här startar passet med uppvärmning får att sedan låta första delen av passet fokusera på benstyrka samt får bättre förstålse på hur du kan träna Ben

Styrka Överkropp Ett pass får dig som gillar en utmaning. Här startar passet med uppvärmning för att sedan fokusera på överkroppsstyrka . Tuffare träning får både den träningsbana och icke träninsvane

Avslutspass Får dig som vill avsluta denna resa på bästa möjliga sätt 1h 3min pass. Vi startar med löpning sedan gå vi vidare till en kort workout och avslutar med Mobility

Om tränarna

ERIC HARALDSDOTTER

Driver Fit4Life och har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta som Personlig Tränare och Gruppträningscoach. Eric har också en gedigen idrottskarriär bakom sig med bla 8 SM-guld i karate och tävlat på Europanivå i CrossFit under många år, han har även vunnit Gladiatorerna 2012.

”Jag kommer finnas där för att korrigera och peppa men också arbeta hårt för att ge varje individ en fantastisk träningsupplevelse. En upplevelse de ska kunna blicka tillbaka på med belåtenhet men också kunna hämta inspiration från under lång tid framöver.” 

PLATINI TABI

Arbetar idag som personlig tränare, fystränare och gruppträningsinstruktör på Fit4life Vasastan. Utvecklat konceptet Perform som är en gruppträningsform med fokus på prestation och individuell utveckling. Driver BUC Sports and Health, fystränare åt fotbollslag samt individuella spelare och är även massageterapeut och kostrådgivare.  Har tävlat inom grenar som Athletic Fitness och Mens Physique vilket ställer höga krav på disciplin och prestation. 

”Mina specialområden är rörlighets och funktionell träning, viktförändring, mental coaching, high intensity training, sport performance träning, gruppträning, spänstträning, explosiv träning och lagidrott.”

Om Aqua Vista – powered by Playitas

Vårt sporthotell  Aqua Vista - powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.