Functional Body & Mind - med Nicklas Eriksson

Vår gästtränare Nicklas Eriksson kommer till vårt sporthotell Aqua Vista – powered by Playitas (julen 2019) och vi bjuder på både fysiska och mentala utmaningar dessa veckor. WOD, spinning, HIIT, boxning samt löpning (löpintervaller) står på programmet.

Vår gästtränare Nicklas Eriksson kommer till vårt sporthotell Aqua Vista – powered by Playitas (julen 2019) och vi bjuder på både fysiska och mentala utmaningar dessa veckor. Nicklas är en av våra mest uppskattade tränare, träningen blandas med träningsglädje, utmaningar och otroligt mycket energi.

Alla klasser är uppbyggda att passa personer med olika träningsbakgrund.WOD, spinning, HIIT, boxning samt löpning (löpintervaller) och stretch & relax står på programmet. Nicklas är en av våra mest uppskattade tränare med träning för både för kropp och knopp. Träningen blandas med träningsglädje, utmaningar och otroligt mycket energi. Klasserna är uppbyggda att passa personer med olika träningsbakgrund. Utöver denna träning erbjuds massor av aktiviteter på Aqua Vista – powered by Playitas. Cykla, delta i anan gruppträning, gå på gymmet, spring eller spela en tennis- eller padelmatch. 


Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på Aqua Vista tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

Program för veckan


Klassbeskrivning

 • Interval Running 45 min – tid för att utmana konditionen i olika slags intervaller helt utifrån dina individuella förutsättningar.
 • WOD 45 min – en härlig challangeklass där du träna din styrka, kondition och rörlighet i olika slags upplägg.
 • Spinning 45 min – en stund för kroppen att maximera hjärtat och benen i olika slags intervall på cykel.
 • Stretch and Relax 30 min – öppning och avkoppling för att återhämta kroppen och ge tid för reflektion
 • HIIT 30 min – högeffektiv träning på kort tid. Där jobb med din kropp och enkla redskap kommer att användas i olika intervall
 • Box - fitnessboxning med handskar och mitsar i par.

   

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 

 • 20-27 dec 2019

Hotell: Aqua Vista - Powered by Playitas

Det här ingår:

 • All träning är gratis
 • Boka bara flyg och boende
 • Professionell gästinstruktör
 • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
 • För alla nivåer - alla kan delta
 • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på Aqua Vista. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.

 

Vem kan delta? För vem passar Aqua Vista?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.

Om Nicklas Eriksson

Nicklas Eriksson är en glad och driven själ med många bollar i lyften och har en bakgrund från fotboll på elitnivå. Han arbetar idag som personlig tränare, instruktör i olika träningsformer, coach, mental tränare, företagsutvecklare, föreläsare och driver Kick Your Mind AB (www.kickyourmind.com) samt att han är under studier till beteendevetare. Förutom det stora intresset för fysiska hälsa har Nicklas under en längre tid valt att fördjupa sig inom mental hälsa och har därför specialiserat sig på mentala faktorer inom bland annat vad som gör att vissa människor når mer framgång, inställningsfrågor och beteenden. Vilken blir användbart i hans möte med bland annat elitidrottare, motionärer och företagare.