Family Training Week

Häng med på en lovvecka med massor av roliga aktiviteter för både vuxna, ungdomar och barn.

En semestervecka med träning och umgänge ihop med hela familjen –  nu bjuder vi på de absolut bästa semesterminnena för hela familjen och extra gästträningspass på La Pared - powered by Playitas och Aqua Vista - powered by Playitas. Tillsammans med gästtränare Michaela Sperring erbjuder vi extra många träningspass under dessa veckor.
Ordinarie utbud på La Pared - powered by Playitas och Aqua Vista - powered by Playitas erbjuds utöver dessa gästpass, så du och familjen kan få en riktigt fullspäckad vecka i solen. 


Om träningen

Träningspassen är funktionella och bygger på att alla ska kunna vara med och delta utefter egen förmåga. Fokus ligger på glädje, gemenskap och rörelse förenat i ett med målet att inspirera och aktivera hela familjen, på respekive deltagares villkor.

Testa pass som core, cirkel och Tabata, ta dig utanför anläggningen på terrängpasset eller svettas pölar på vårt bootcamppass.

Core - Inre bålstabilitet med fokus på balans och kontroll

Nyårspasset - En härlig blandad mix av kondition och styrka på ett sätt som får dig att glömma av tiden.

Cirkelträning - Stationsträning för hela kroppen med funktionella övningar 

Terräng-träning - Vi tar oss ut i öknen där vi kombinerar löpning med styrka på ett sätt så alla kan delta 

Morgonjogg  -  Ett lättare joggingpass för att komma igång med dagen på bästa sätt. Alla kan delta 

Tabata - Intervallträning där man jobbar i 20 sekunder vilar i 10 sekunder och kör detta 8 gånger. Det är en tabata. Vi mixar kondition med styrka anpassat för alla nivåer. 

Bootcamp - Ett roligt men svettigt pass där fokus ligger på parövningar. 

Workout - Högintensivt pass där upplägget varierar och med fokus på hela kroppen.
 


Veckans upplägg 

Program La Pared 31 dec Program Aqua Vista 10 april

Ordinarie utbud på La Pared - powered by Playitas och Aqua Vista - powered by Playitas erbjuds utöver dessa gästpass, så du och familjen kan få en riktigt fullspäckad vecka i solen. 


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum & hotell: 
30 dec 2019– 6 jan 2020 La Pared - powered by Playitas 
10-17 apr 2020 Aqua Vista - powered by Playitas, Hurghada

Det här ingår:

  • Gratis gästpass för hela familjen
  • Professionell tränare
  • ​Rolig och effektiv träning
  • Träning och semester i ett! 
  • Alla kan delta
  • Fina sporthotell med hög kundnöjdhet

Frågor? Mejla oss!

Boka Aqua Vista

Boka La Pared

Se alla träningsveckor och gästpass


Michaela Sperring

Michaela Sperring hälsokonsult, cert. kost- och träningskonsult med inriktning på mental hälsa. Är uppvuxen på fotbollsplanen både som elitsatsande och tränare. Koordinator på flera av Apollo Sports resor och på hemmaplan driver hon sitt egna företag med fokus att inspirera och utveckla människors hälsa. Med skratt, energi och professionalism inspirerar hon och berör deltagarna under veckan.

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista.

Om La Pared

Bo granne med gyllene sanddyner och mäktiga berg. Det här är hotellet för dig som gillar gruppträning och som älskar vågsurfing, löpning och cykling. Via vackra stigar och grusvägar sträcker sig en löprunda hela vägen till Playitas. Den måste vi bara springa!

Läs mer om hotellet