Family Sport and Fun på Aqua Vista

Häng med på en nyårsvecka med massor av roliga aktiviteter för så väl stora som små.

Nu har ni chansen att göra något roligt ihop hela familjen – vi bjuder på de absolut bästa semesterminnena att ta med dig in i 2019!


Om träningen

Träningspassen är funktionella och bygger på att alla ska kunna vara med och delta utefter egen förmåga. Fokus ligger på glädje, gemenskap och rörelse förenat i ett med målet att inspirera och aktivera hela familjen.

Testa pass som Core, yoga, och WOD, liksom blött och kul i poolen på Aqua.


Veckans upplägg 

Se preliminärt program här


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum: 27 dec 2018–3 jan 2019

Hotell: Aqua Vista, Hurghada

Det här ingår:

  • Gratis gästpass för hela familjen
  • Professionell tränare
  • ​Rolig och effektiv träning
  • Träning och semester i ett! 
  • Alla kan delta
  • Bo på fina sporthotellet Aqua Vista

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Michaela Sperring

Michaela Sperring är certifierad Kost- och träningskonsult, licencierad personlig tränare, gruppträningsinstruktör och löpcoach. Hon har även en tidigare bakgrund inom fotboll och brinner för att inspirera människor till en bättre hälsa!

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista.