Energy week med Esther Baltzer - Playitas Resort

Häng med på en vecka fylld med gruppträning och löpning med gästinstruktör Esther Baltzer på Playitas resort, Fuerteventura. Esther är väldigt motiverande och har under alla sina pass fokus på teknik, effektivitet och inte minst att det ska vara roligt!

Esther har planerat en vecka där det både är plats till att nörda lite med teknik, utmana sin koordination med dans eller träna funkionell träning.  Med Esthers välplanerade träningsprogram får du energi, motivation och ett leende på läpparna.

Esther har arbetat som personlig tränare sedan 2009 och ser till att alla, oavsett nivå, får maximalt utbyte av träningen. 


Klassbeskrivning

BodyPUMP: Styrketräning till musik.

BodyFLOW: En blanding av tai chi, Pilates och yoga, för att göra kroppen smidig och komma ner i varv. 

Löpteknik: En klass med fokus på hur du förbättrar din löpning så att du använder din energi effektivt. Här jobbar vi med hållning, balans och avtryck.

Löpning: En längre löptur där alla kan vara med, ingen blir lämnad bakom. Esther undervisar under turen i tekniker för att spring upp och ner i backar.

WOD/funktionel träning: En styrke- och konditionsklass där träningen delas upp i kortare sekvenser med fokus på intensitet och teknik. 

Dance: En rolig klass till hög musik där hela kroppen får sig en genomkörare med allt från hip hop, show dance, latin och house. 

Family HIIT: En lekfull och funktionell träningsklass där hela familjen kan vara med och ha det kul tillsammans. 

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att justeras.
 


Vem kan delta?

Alla klasser är för såväl nybörjare som vältränade. Intensiteten och svårighetsgraden kan anpassas på alla klasser. Åldersgräns 15 år. På Family HIIT är alla från 5 år välkomna.


Hur bokar jag och vad kostar det? 

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum: 

04-11 november 2022

11-18 november 2022

Hotell: Playitas Resort

Avreseorter: Göteborg, Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Esther Baltzer

  •  Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


Esther Baltzer

Esther Baltzer har mer än 15 års erfaranhet av fitness och träning. Hon har en stor passion för att göra träning tillgänglig för alla. Hennes fokus ligger främst på löpning, dans och funktionell träning. Esther har ett eget företag där hon arbetar som PT, löpcoach, håller föredrag och undervisar på diverse utbildningar och kurser

Esther brinner för att motivera och vidareförmedla sin glädje. Hon älskar att undervisa och har alltid varit duktig på att motivera folk att få ut mer utav sin träning. Hon kombinerar mjuk och hård träning, som ger en mycket bättre och allsidig träning, som gör att man kan vara aktiv hela livet.
 


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort