Energi, puls & skratt vecka med Natacha

Delta i en träningsvecka med fokus på teknik, kroppskännedom, puls och skratt tillsammans med Natacha.

Natacha är en erfaren instruktör med flera års erfarenhet och många olika former av gruppträning. På Natachas pass kommer du garanterat att utmanas individuellt, samtidigt som du har ett leende på läpparna. Det finns plats för alla, och all träning anpassas efter deltagarnas nivå.


Passbeskrivningar 

Gymnastik: Här kommer du att utmana din styrka, flexibilitet, balans och kroppskontroll. Du kommer att introduceras till olika övningar från både crossfit, gymnastik och yoga. Passet är för alla nivåer och är gjort så att alla oavsett nivå kan hänga med.

Dance Fusion: Få ett leende på läpparna och rör din kropp till härlig musik. Här lär du dig steg för steg enkla danskoreografier. Det handlar om att röra sig till musik och få rytm i kroppen. Du kommer att dansa flera stilar, latin, aerobics och hiphop.

Tona kroppen: Behöver kroppen tajtas till lite extra? testa detta pass. Här fokuserar vi på styrka, puls och uthållighet för att tona kroppens muskler. Alla kan delta på sin egen nivå. Svett och leenden garanteras.

Power Yoga: Power yoga är en dynamisk yogastil som ökar din muskelstyrka och kardiovaskulära uthållighet. Klassen bygger på Vinyasa Yoga, där du rör dig i flöde genom olika positioner. Klassen börjar i lugn takt med fokus på andning och enkla rörelser. Härifrån ökar intensiteten, där du guidas genom olika flöden.

Yin Yoga: Yin Yoga: Yin Yoga är perfekt för dig som vill komma ner i varv, slappna av eller stretcha ut din kropp. Du kommer att guidas genom olika yogaställningar i lugn takt, vilket gör att du kan komma djupare in i kroppen. Positionerna hålls mellan 2–5 minuter, under vilka vi arbetar med vår andning, sinne och kroppsmedvetenhet.

Aqua Aerobic Dance: Hoppa i poolen och delta i Aqua Aerobic Dance. Att dansa i vattnet ger ett leende på läpparna och en extra utmaning i form av ökat motstånd från vattnet. Klassen ger dig en upplyftande, rolig och positiv upplevelse, där vi rör oss till härlig musik. Få ett bra träningspass och ha kul när du tränar.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 dagliga träningspass, med undantag för ankomst- och avresedag. Programmet presenteras på destinationen.


Hur bokar jag & vad kostar det?

Träning med våra gästinstruktörer är gratis för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan. Boka resan som vanligt till det aktuella hotellet den aktuella veckan. Använd den blå bokningslänken på denna sida. Anmälan till klasserna görs på plats i sportbokningen.

Info om veckan

Pris: Deltagande i klasserna är kostnadsfria när du bokar en vistelse på det aktuella hotellet under aktuell vecka.

Datum & hotell:

9–16 jul 2022, Cavo Spada, Kreta

25 aug - 1 sep 2022, La Pared, Fuerteventura

 Detta är inkluderat:           

  • All träning med Natacha Amelung
  • Hotel & träningsfaciliteter i toppklass

BOKA CAVO SPADA

BOKA LA PARED

Kontakta oss: [email protected]


Om instrukören


Natacha Amelung

Natacha har de senaste 9 åren undervisat som instruktör i både reformer, Yoga, Dans, Bungee Fly med mera. Förutom gruppträningsinstruktör i flera olika typer av träningsformer är Natacha även legitimerad personlig tränare och just nu studerar hon till sjukgymnast. Vid sidan av sina studier jobbar Natacha som gruppträningsinstruktör på två olika gym. "Jag lägger stor vikt vid teknik, kroppsmedvetenhet och individuell anpassning så att du kan utvecklas mest effektivt. Jag hoppas att vi ses i mina klasser där vi tillsammans med hög energi, svett i pannan och ett leende på läpparna får i gång kaloriförbränningen, ökar vår styrka och utmanar vår funktionalitet. 'Natacha har också god erfarenhet på Apollo Sports, då hon tidigare har jobbat som instruktör runt om på flera av våra sporthotell.


Om hotellen


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018. 

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels