Dance & WOD Week
Theresa Friman

Denna vecka blir det träning för både kropp och själ med dans, yoga och funktionell träning tillsammans med gästinstruktören Theresa Friman! 

Veckan är fylld med rolig och utmanande träning. Dagen börjar oftast med ett WOD-pass, som varieras från dag till dag. Vill man köra ben- och rumpträning, så är BootyBurn-klassen för dig. Dagen kryddas med DanceMix som är fullt med energi och sköna, varierade moves. Alla kan vara med oavsett tidigare nivå. 


Klassbeskrivningar

Booty Burn aktiverar sätesmuskulaturen. Det blir fokus på både ben och rumpa. Vi jobbar i första hand med egen kroppsvikt, gummiband och enklare vikter.

WOD Workout of the day är inspirerat av crossfit med utgångspunkt i funktionella övningar. Det är en ny WOD varje dag. 

Dance Mix är en blandning av latino, pop och hiphop. Detta är klassen för dig som gillar att träna till bra musik och bli riktigt svettig utan att märka det.


Program

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. ​


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det? 

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Information om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under aktuell vecka. 

Datum & hotell: 

28 jan - 4 feb 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

Avresa från: Köpenhamn & Stockholm

Detta ingår:

  • Aktiviteter på hotellets ordinarie program 
  • Alla pass med gästinstruktören
  • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


Theresa Frimann

Jeg har en stor förkärlek till crossfit, dans och yoga, och det är just dessa klasser du kommer få köra tillsammans med mig. Kreativitet och motivation är nyckelord för mig när det gäller träning. Jag är en enegribomb utan dess like, men jag älskar också lugnet som yoga ger. Jag har varit i branschen sedan 2015, när jag bland annat blev certifierad personlig tränare, fitnessinstruktör, sportsmassör och kostrådgivare. 

Till vardags är hon chef på ett träningscenter där hon erbjuder en mängd olika klasser för nybörjare, seniorer och erfarna. Hon är därför en mycket mångsidig instruktör. Med en bakgrund som grundskollärare har undervisning på olika nivåer och differentiering av klasserna alltid varit hennes passion, så att alla kan vara med på sin nivå. Theresa har varit verksam som gruppträningsinstruktör och coach sedan 2015, och är utbildad instruktör inom, Les Mills i BodyPump och BodyAttack, utbildad StepFit-instruktör.

Dessutom tillbringar hon mycket tid på rullskridskor och deltar i olika långdistanslopp!


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas