Dance & WOD Week med Theresa Frimann

Denna vecka blir det träning för både kropp och själ med dans, yoga och funktionell träning. Gästinstruktör Therese erbjuder träning i fina omgivningar på vårt nya Apollo Sports-hotell Sivota Retreat - powered by Playitas

 

Om träingsveckan med Theresa

Veckan är fylld med rolig och utmanande träning. Dagen startas oftast med skön flow yoga så du kommer igång på bästa möjliga sätt. Efter en lugn morgonstund följer utmanande WOD-träning som varieras dag för dag. Dagarna kryddas med Dancemix som är kul träning som passar alla. Du blir utmanad samtidigt som du får roliga och motiverande träningstimmar med liksinnade. Träningsprogrammet är utformat av gä'ststruktör Therese Frimann och all träing är gratis under den veckan hon gästar vårt nya Apollo Sports-hotell Sivota Retreat - powered by Playitas


Vem kan vara med?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett nivå. Theresa ser till att övingarna passar dem som är med.

Veckoprogram

Her ser du veckans program. Programmet er preliminärt och kan komma att ändras. 

Program   

Hur beställer jag och vad kostar det? 

Träningen är gratis för dig som bor på hotellet. Klicka på den blåa bokningsboxen till höger och gå till det aktuella datumet för träningsveckan. Boka din resa. Ingen anmälan krävs för att delta i Theresas pass.

Information om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till något av hotellet denna vecka.

Datum: 9-16 augusti 2021

Avresa från: Köpenhamn & stockholm

Hotel: Sivota Retreat - Powered by Playitas

Detta ingår:

  • All träning är kostnadsfri
  • Professionell gästinstruktör
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta

Kontakta oss: [email protected]

Boka

Klassbeskrivningar

 

Flow yoga: På Flow yoga kommer du bli utmanad på balans och styrka På flow yoga-holdet vil du blive udfordret på balancen og styrken. Vi glier från position till position i ett lugnt tempa. Alla kan vara med. 

WOD: Workout of the day är inspirerat av crossfit med utgångspunkt i funktionella övningar. Det är en ny WOD - workoit of the day - varje dag. Alla kan vara med. 

Dancemix: Stilen är en bladning av latino, pop och hip hop. Detta är klassen för dig som gillar att träna till bra musik och bli riktigt svettig utan att märka det. Alla kan vara med. 

Om instruktören och hotellet


Theresa Frimann

Jeg har har en stor förkärlek till crossfit, dans och yoga, och det är just dessa klasser du kommer få köra tillsammans med mig. Kreativitet och motivation är nyckelord för mig när det gäller träning. Jag är en enegribomb utan dess like, men jag älskar också lugnet som yoga ger. Jag har varit i branschen sedan 2015, när jag bland annat blev cetrifierad personlig tränare, fitnessinstruktör, hälso- och sportmassör och kostvägledare. 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas