Dance, Move and Functional Training Week

Denna vecka gästas vi av välrenommerade gruppträningsinstruktör Karin Henning. Följ med på en vecka till populära Cavo Spada på Kreta för en härlig träningsvecka i solen.  Vår träningsresa till Kreta har ett All Inclusive-koncept med boende på populära 5-stjärniga hotellet Cavo Spada. Här finner du likasinnande träningsentusiaster och tränar yoga, dansklasser som Afro, Cirkelträning, Soma Move och mycket mer.

Utöver denna träning erbjuds massor av aktiviteter på Cavo Spada. Delta i funktionell träning, gå på gymmet, vandra, cykla, SUP:A eller spela en tennismatch. 


Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på Cavo Spada tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

Program för veckan


Klassbeskrivning

 

 • Morning Core and Stretch En morgonklass med mjuka core- och rörlighetsövningar. Ett härligt sätt att börja dagen! 
 • Core Funktionell träning som ökar kontrollen och styrkan i bålen.   
 • Inner Strength En klass som stärker inifrån och ut! Klassen består av tre delar: core, gymnastik och yoga. 
 • Afro Vi utför lätta och tillåtande rörelser där det handlar om att släppa på spänningar och att röra sig till skön musik med härligt gung. En dansklass som passar alla. 
 • Soma Move® Träningskoncept med kroppen som redskap där rörelser utförs oavbrutet i flöden med fokus på styrka, uthållighet och rörlighet. 
 • Circuit Training Styrka och uthållighet utmanas i olika övningar i intervallupplägg. 
 • Morning Yoga Med mjuka och enkla yogarörelser väcker vi igång semesterkroppen. 

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på Cavo Spada. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 

 • 3-10 aug 2019

Hotell: Cavo Spada, Kreta

Det här ingår:

 • All träning är gratis
 • Boka bara flyg och boende
 • Professionell gästinstruktör
 • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
 • För alla nivåer - alla kan delta
 • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


 

Om Karin Henning

Sjukgymnast med mångårig erfarenhet inom gruppträning. Anlitas som instruktör på träningsevent i Sverige och utomlands samt utbildar inom träning och rehabilitering. Karin erbjuder en träningsvecka med energi och en variation av olika klasser! 


Om Cavo Spada

Vårt populära sporthotell Cavo Spada på Kreta har ett utmärkt strandnära läge och erbjuder en bekväm semester. Här bor du med All Inclusive, nära hotellets spa som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns välutrsutat gym, en WOD box (crossfit), gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande omgivningarna.

Våra löprundor och cykelkartor är utvalda och markerade av multisportproffs och är något utöver den vanliga strandjoggen – upptäck vackra kullar och dalar, härlig terräng och fantastiska utsikter. Du kan också följa med på arrangerade cykelturer eller vandringsturer i vackra miljöer som Samariaravinen.