Den här resan har redan varit. Vill du se fler av våra träningsresor? Kolla här!

Träningsläger med Lisa Nordén och Calle Friberg | Phuket 11-19 nov 2017

Krydda hösten med en cykel- och triathlonresa tillsammans med Lisa Nordén och Calle Friberg till sporthotellet Thanyapura i Phuket. Tillsammans med triathlonproffset och OS-medaljören Lisa Nordén och mountainbikeproffset Calle Friberg är detta resan för dig som vill ta ett steg till i din träning och bli en bättre uthållighetsidrottare. Du kommer att bli pushad och utmanad, drillad i tekniska detaljer och få proffstips som kommer att kapa tid på kommande tävlingar.

Programmet

Med Lisas långa erfarenhet och bakgrund inom triathlonsporten och Calles gedigna kunnighet inom cykel erbjuds ett träningsläger med proffscoachning. Du kommer lägga många mil i cykelsadeln, tusentals meter i den olympiska poolen och många svettiga löpsteg runt området. Det blir en vecka med hög puls, många skratt, glada tillrop och hög ambitionsnivå. Under veckan erbjuder vi hela 7 simpass, 6 cykelpass och 6 löppass. Vårt mål är att inspirera och peppa till nya stordåd.

Preliminärt program:

12/11 2017: Ankomst, uppackning och middag.
13/11 2017: Morgonjogg (innan frukost), cykel: ca 2 h, lugn runda, simning: genomsim och teknikkontroll.
14/11 2017: Cykel 3-4 h: James Bond rundan och löpning brickpass, simning: styrkefokus.
15/11 2017: Morgoncykling 2 h: Nai Thon hills, löpning: intervaller på bana tröskel, tidig eftermiddags simning: OW, möjlighet att stanna kvar för strandhäng/massage.
16/11 2017: Löpning 40-60 min (innan frukost), cykel: backintervaller, simning: sprintpass.
17/11 2017: Morgonyoga, cykel 2-3 h, simning innan lunch: långt och lugnt, lätt/egen eftermiddag.
18/11 2017: Cykel/löp: brickpass hårt, simning: OW alternativt på 70,3 banan om önskemål finns
19/11 2017: Lätt löpning/simning innan hemfärd.
Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet. Uppdaterade tider anges på plats.

Boende

Vi bor på sport- och semesteranläggningen Thanyapura Sports Hotel och kommer att träna i världsklass under en veckan. Thanyapura Sports Hotel är en fantastisk anläggning med 50 m pool, friidrottsbana, yoga, massage och bara en kort taxifärd till en beach perfekt för öppetvatten-träning. 

Datum: 11–19 november 2017
Pris: 14 498:-/person

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur
  • Transfer och mat på flyget 
  • Del i dubbelrum           
  • Frukostbuffé
  • Ledarledd träning enligt program i regi av Calle och Lisa
  • 30 kg fri bagagevikt (inkl cykelväska/transport av cykel)

Kostnader som kan tillkomma:

  • Ev cykelhyra
  • Halv- eller Helpension
  • Ev taxiresor till och från stranden
  • Enkelrum 

Obs! Denna resa är nästan fullbokad. Det finns just nu bara en plats kvar i ett delat dubbelrum med en manlig deltagare. 

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4.


Om ledarna

Lisa Nordén

Lisa Nordén är den folkkära triathleten och OS-silvermedaljören som vunnit OS-silver i London, VM guld i Auckland 2012 (silver -09/brons -10), VM-guld (Sprint) Lausanne. Bragdguld, Jerringpris, Sveriges kvinnliga idrottare och Årets prestation 2012.

Calle Friberg

Calle Friberg har varit MTB-proffs i över 10 år och flerfaldig svensk mästare. Nu senast i cross country 2015 och landslagsman i MTB Cross Country. Han började tävla 1992 och blev proffs år 2000.


Bra att veta

Smått och gott som är bra att veta inför resan.
Vi har ett begränsat antal platser med max 20 deltagare.

 

Utrustning

•    Egen cykel rekommenderas men det finns cykel att hyra på plats (i bokningsformuläret finns en ruta där man kan klicka i om man tar med egen eller vill hyra)
•    Rekommenderad cykel är landsvägscykel men det går givetvis bra med tempocykel med. 
•    Egen hjälm, cykelskor och pedaler medtages. 
•    En komplett packlista skickas innan avresa.

Vem kan delta?

Resan riktar sig till dig som tränar och tävlar i triathlon och är bekant med sporten oavsett om du är kortdistansare eller siktar på en Ironman är detta ett läger för dig. Veckan är fylld med cykel och simpass liksom löpning i närområdet samt hotellets 500 m löpbana. Lisa kommer att tävla i Phuket 70,3 tävlingen helgen efter och vi kommer att få chans att träna på just den banan och lära sig hur man bäst förbereder sig för tävling. Det går exempelvis bra att delta bara i cykelpassen och du väljer givetvis själv vilka pass som passar dig.