Träna med Crossfit Games -atleten Antonia Fält - Kottulinsky

Den flerfaldiga Crossfit Games atleten Antonia Fält – Kottulinsky kommer till Aqua Vista!

Under veckan kommer hon att hålla i flertalet klasser som är öppna för alla Aqua Vistas gäster att delta på. I dessa pass hittar du en blandning av gymnastik, kondition, styrka och olympiska lyft – och du kommer få träna för att bli en så mångsidig atlet som möjligt. Är du nyfiken på gymnastik, vill testa göra din första pullup eller har drömt om att lära dig göra en muscle-up? Eller gillar du helt enkelt att träna tills du blir riktigt trött? Här kan du anpassa passen efter dig själv, då alla övningar kan utövas på alla nivåer – och alla pass anpassas både för dig som är nybörjare och för dig som tränat länge.


Klassbeskrivningar

HYROX: Har du hört om HYROX ännu? Denna nya sport växer med stormsteg och är en utmaning som passar alla! Loppen går ut på att ta sig igenom 8km löpning totalt, uppdelat i 8 st 1km sträckor, mellan varje löpsträcka utförs en funktionell övning; ski-erg, sled push, sled pull, burpee broadjump, rodd, farmers carry, walking lunges & wallballs. Loppet tar för de flesta mellan 1:10-2:00 att genomföra men det finns ingen time cap utan alla får köra klart! Detta är en perfekt utmaning för dig som vill ha ett mål med träningen med enkla övningar att lära sig och att förbättra! Loppen är en folkfest med flera tusen atleter och det finns klasser även för de som ej vill tävla själva, då kan man tävla i dubbel och i ett lag om fyra och få dela upp allt arbete. HYROX klassen på Playitas Hurghada blir ett smakprov på träningsformen HYROX för att kunna tävla i HYROX i framtiden, men glöm inte, det passar ALLA nivåer! 

Olympiska lyft: Ryck och stöt eller snatch och clean and jerk? Kärt barn har många namn och de olympiska lyften är en stor del i funktionell fitness (misstänker att det kan bli kinkigt att använda crossfit som namn?) Är du sugen på att lära dig mer om tekniken i de olika lyften eller helt enkelt tycker att det är roligt att lyfta tungt? Då har du kommit helt rätt, Antonia Fält-Kottulinsky är en flerfaldig CrossFit Games atlet och har personbästa i ryck på 90kg samt i stöt på 110kg med en kroppsvikt runt 70kg. Hon har tränat funktionell fitness sedan 2015 och har fina meriter från internationella tävlingar, senast vann hon Elfit egypt här i Egypten i November 2022 med tufft motstånd. Hon älskar att coacha och har gjort det sedan 2017 bland annat på CrossFit Nordic i Stockholm men håller också i workshops runt om i Sverige. Hon är certifierad CrossFit level 1 coach. Varmt välkomna att utveckla era lyft!

Gymnastik: Butterfly pull-ups och muscle ups? Det kan verka som en djungel men i grund och botten handlar gymnastik oftast om att kunna grunderna. På den här klassen går vi igenom grunderna för alla gymnastiska övningar samt finslipar tekniken i dessa. Vi avslutar passet med en rolig workout inspirerad av det vi lärt oss i teknikdelen! Antonia Fält-Kottulinsky är en flerfaldig CrossFit Games atlet och goda kunskaper inom alla gymnastiska element som ingår i funktionell fitness. Hon har tränat funktionell fitness sedan 2015 och har fina meriter från internationella tävlingar, senast vann hon Elfit egypt här i Egypten i November 2022 med tufft motstånd. Hon älskar att coacha och har gjort det sedan 2017 bland annat på CrossFit Nordic i Stockholm men håller också i workshops runt om i Sverige. Hon är certifierad CrossFit level 1 coach Varmt välkomna och utmana er inre gymnast!

Crossfit/Funktionell fitness: Många har hört om konceptet funktionell fitness/crossfit men ibland verkar det läskigt att våga prova på! Nu är det dags att våga testa, funktionell fitness kan utövas på alla nivåer och det som är så härligt är att alla workouts kan anpassas så att både en professionell atlet och en nybörjare får samma typ av utmaning! Funktionell fitness är en blandning av gymnastik, kondition samt olympiska lyft, ofta kombinerat med varandra i såkallade "wodar". Tanken är att bygga en så välrundad atlet som möjligt men också att främja välmående. Antonia Fält-Kottulinsky är en flerfaldig CrossFit Games atlet och har tränat funktionell fitness sedan 2015. Hon har fina meriter från internationella tävlingar, senast vann hon Elfit egypt här i Egypten i November 2022 med tufft motstånd. Hon älskar att coacha och har gjort det sedan 2017 bland annat på CrossFit Nordic i Stockholm men håller också i workshops runt om i Sverige. Hon är certifierad CrossFit level 1


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 4 klasser under veckans gång.

Lördag – Olympiska lyft
Måndag – Gymnastik
Tisdag – HYROX
Onsdag – Funktionell Fitness

Se detaljerat program på plats.


Vem kan delta?

Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta på passen, alla övningar går att anpassa efter dagsform.  Antonia är en erfaren och pedagogisk coach som hjälper dig genom övningarna och stöttar där det behövs.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Träning med våra gästinstruktörer är gratis för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan. Boka resan som vanligt till det aktuella hotellet den aktuella veckan. Använd den blå bokningslänken på denna sida. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: Deltagande i all träning med Antonia är inkluderad när du bokar en vistelse på det aktuella hotellet aktuell vecka.

Datum: 26 januari 2023

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas

Detta ingår:

  • Träning med Antonia 
  • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]

Om instruktören


Antonia Fält-Kottulinsky

Antonia Fält-Kottulinsky är en flerfaldig CrossFit Games atlet och goda kunskaper inom alla gymnastiska element som ingår i funktionell fitness. Hon har tränat funktionell fitness sedan 2015 och har fina meriter från internationella tävlingar, senast vann hon Elfit egypt här i Egypten i November 2022 med tufft motstånd. Hon älskar att coacha och har gjort det sedan 2017 bland annat på CrossFit Nordic i Stockholm men håller också i workshops runt om i Sverige. Hon är certifierad CrossFit level 1 coach

 


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas