Core och balance vecka med Hanne

Följ med till Kreta och Cavo Spada med den erfarna och välutbildade instruktören och glädjespridaren Hanne. Under veckan kommer du att komma en bra bit på vägen till att få den starka och stabila coren du alltid drömt om! Huvudfokus för veckan är mage och ryggmusklerna och du kommer att ta dig igenom en mängd olika övningar och rörelser – allt för att stärka din core!  Alla kan delta oavsett nivå, förvänta dig bra energi och en rejäl omgång för kroppen. 


Klassbeskrivning

HIIT Core: Här fokuserar vi på styrka, puls och uthållighet för framför allt vår core. Alla kan delta på sin egen nivå. Svett och leenden garanteras, du kommer definitivt att bli utmanad. Ömma magmuskler är en garanti.

Yoga: Yoga ökar din muskelstyrka och din smidighet. Du saktar ner, men utmanar samtidigt din kropp i olika positioner. Yogastilen kommer att vara inspirerad av Hatha Yoga.
Alla kan delta, oavsett om de har provat yoga tidigare eller är erfarna.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 27 augusti – 3 september 2022

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn.

Hotell: Cavo Spada

Det här ingår:                         

  • All träning under veckan med gästinstruktör Hanne Klinke Jørgensen
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

BOKA

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om instruktören

Hanne Klinke Jørgensen är 56 år och har tränat i ca. 30 år. Hanne har erfarenhet av styrketräning, yoga och löpning. Hon är tidigare dansk mästare i bodybuilding, och har detta som utgångpunkt när hon tränar andra människor – alltså själva arbetet med kroppen!

Hanne har en kandidatexamen i kost och hälsa, vilket har henne den teoretiska kopplingen till hennes mångåriga praktik med styrka, yoga och löpträning. Hanne arbetar till vardags som självständig personlig tränare, coach och dietist på heltid. Hon arbetar med människor i alla åldrar och alla kroppsliga utgångspunkter.

"Min kärnkompetens är core träning vilket är och alltid kommer att vara det viktigaste att fokusera på. Jag vill så gärna övertyga folk om att även om de har passerat 40 år, och kan ha olika utmaningar, så kommer det ALLTID att finnas en vinst i att röra på sig, få kraft i kroppen och känna energin!”


Om hotellet

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018. 

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels