Combat ready with Jakob

Delta i en träningsvecka med fokus på hård träning, svett och skratt med den fördetta yrkessoldaten och numera personliga tränaren, Jakob Sørensen.
Jakob är en erfaren instruktör med flera års erfarenhet och många olika typer av träning i bagaget. Du kommer garanterat att bli utmanad samtidigt som du har ett leende på läpparna. Det finns plats för alla, och all träning anpassas efter deltagarnas nivå, så att alla kan vara med.


Klassbeskrivningar

HIIT madness - Get the blood pumping: Ett pass med full fart, där du pressas på kondition och uthållighet. Du får i gång blodcirkulationen och svett är garanterat i pannan.

Functional - Get the job done: Ett pass både för puls och styrka. Här använder vi hela kroppen och kanske till och med hittar muskler du ej visste att du hade!


Veckoprogram

Gästinstruktören håller 2–3 pass per dag, med undantag för ankomst- och avresedag. Programmet presenteras vid ankomst.


Vem kan delta på resan?

Alla kan delta och träningen anpassas efter gruppen. Det finns även plats för nybörjaren. Du måste vara 15 år för att delta.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Träning med våra gästinstruktörer är gratis för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan. Boka resan som vanligt till det aktuella hotellet den aktuella veckan. Använd den blå bokningslänken på denna sida. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: Deltagande i all träning med Jakob är gratis när du bokar en vistelse på det aktuella hotellet aktuell vecka.

Datum & hotell: 

25 januari-1 februari 2023, Aqua Vista - powered by Playitas

1–8 februari 2023, Aqua Vista - powered by Playitas

 Detta ingår:

  • All träning med Jakob Sørensen
  • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass

BOKA - AQUA VISTA

Kontakta oss: [email protected]

Om instruktören


Jakob har en bakgrund i försvaret (den danska militären) och har arbetat som yrkessoldat i 15 år. Därefter utbildade Jakob sig till certifierad instruktör och personlig tränare. Du kan därför förvänta dig en instruktör som har en bred erfarenhet av många olika typer av utbildningar i bagaget, samt en instruktör som vet vad det innebär att pressa sig själv till det yttersta. Jakob är fortfarande med i försvaret där han tränar hårt varje dag.

‘Mitt träningsupplägg bygger på principen att det ska vara roligt, men också jobbigt att träna – man ska helst pressas lite då och då. Jag har tidigare hjälpt folk att göra sig redo för polisen och försvaret, och det är dessa metoder jag använder i mina lektioner.

Följ Jakob & hans träning på instagram @jakob.military.fit

 


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas