Calisthenics & Performance med Josephine Lydolph

Följ med och träna med Josephine som har ett otroligt lekfullt förhållningssätt till träning och som brinner för rörelseglädje. Josephine vill bort ifrån att träning ska handla om att uppnå ett visst specifikt yttre resultat, stället ska det handla om vad du kan göra med din kropp och vad du vill kunna göra med din kropp.


Om resan

Josephine lär ut handstående till både nybörjare och de mer erfarna. Hon går igenom allt det tekniska bakom handståendet samt övningar för det fristående handståendet. Dessutom kommer hennes träning att präglas av calisthenics, träning med sin egen kroppsvikt. Du kommer att utmana din balans, styrka, uthållighet samt få en bättre kroppskontroll och förståelse.


Klassbeskrivning 

Handstand: Vi ser över tekniken och dyker ner i mycket grundläggande kunskaper om handstående. Vi kommer att göra rörlighetsövningar och styrkeövningar som förbereder dig för ditt handstående.  

Calisthenics / body weight: Fokusera på att stärka hela kroppen genom calisthenics inspirerade övningar. Träningen varierar från gång till gång och alla kan delta, då träningen anpassas efter din nivå.

Calisthenics skills: Vi arbetar med övningar för statiska färdigheter som fx L-sit, Elbow-lever, Handstand, m.m. Ta med ett öppet sinne och ett gott humör.

Mobility: Fokus på rörlighet. Vi kommer att arbeta med både dynamiska, passiva, PNF, och isometriska övningar med fokus på att förbättra vår rörlighet i hela kroppen.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reektive hotell.  


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 9-16 juni 2022

Avreseort: Köpenhamn  

Hotell: La Pared - powered by Playitas

Det här ingår:                              

  • All träning under veckan med gästinstruktör Josephine Lydolph
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om instruktören


 

Anja Nielsen

Josephine Lydolph

Jag heter Josephine Lydolph, är 24 år och bor i Köpenhamn. Till vardags jobbar jag som personlig tränare i mitt eget företag, Movement with Lydolph. Jag undervisar i handstående, calisthenics, funktionell träning, styrketräning, rörlighet och personlig utveckling. Jag motiveras av att hjälpa andra att hitta rörelseglädjen, samt att hitta fysiska mål för att driva och motivera till träning, snarare än att alltid jaga ett visst yttre. I tonåren tränade jag för att uppnå ett visst yttre och på vägen tappade jag bort min träningsglädje. 2020 ändrade jag mitt perspektiv totalt och hittade tillbaka till glädjen med träning igen genom att träna för prestation och inte för utseende. Min träningsmotivation beror på att jag alltid har ett eller flera fysiska mål jag vill förbättra, samma tänk försöker jag förmedla till mina klienter. Jag är en före detta trupp gymnast och utbildad personlig tränare och idrottslärare från Paul Petersens idrottsinstitut.

Följ Josephine på instagram: @josephinelydolph & läs mer om Josephine och movementwithlydolph här


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas