Bootcamp på Aqua Vista

Häng med på en Bootcampinspirerad träningsvecka med funktionell, utmanande och rolig träning. Framförallt står gemenskap och teamwork i fokus för att tillsammans lösa fysiska uppgifter i ovana träningsmiljöer och träningssituationer.

Våra tränare för veckan är Jonatan Hugemark och Hedvig Gustafsson, båda välmeriterade och populära coacher på våra Apollo Sports-hotell. Träningen är mycket allsidig där uthållighet, styrka och konditionen tränas, samt är den intellektuella delen är viktig – ”Det man inte har i huvudet får man ha i benen.” Utöver träningen kommer även andra klasser att erbjudas för att ge en så mångsidig träningsvecka som möjligt. Dessutom erbjuds ordinarie program på Aqua Vista.

Klasser som erbjuds:

  • Bootcamp Training
  • Yoga
  • Running Session
  • High Intensity Training (HIT)

Se preliminärt program

Vi reserverar oss för ändringar och justeringar i programmet

Info om veckan

Pris: All träning är gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum: 13-20 december 2018, 28 feb-7 mars 2019

Hotell: Aqua Vista, Hurghada

Det här ingår:

  • Gratis träning
  • Professionella gästinstruktörer
  • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Om Jonatan Hugemark

Jonatan arbetar på heltid med träning som Personlig tränare, Kostrådgivare, Träningsinstruktör och Löpcoach och har senaste tiden i synnerhet arbetat med träningsresor och på Apollo Sports träningshotell. Han har tjänstgjort i svenska försvarsmakten och därför specialiserat sig på Bootcamp och Militärinspirerad träning. Tidigare handbollsspelare på elitnivå och aktiv inom tyngdlyftning och crossfit, tävlar just nu på elitnivå inom triathlon.

Om Hedvig Gustafsson

Hedvig är utbildad träningsinstruktör och har tidigare arbetat med träningsresor och på Apollo Sports träningshotell. Tidigare bandyspelare på elitnivå och vunnit SM guld. Är just nu aktiv inom tyngdlyftning och har nyligen börjat med triathlon, där stort fokus ligger på simningen.

Om Aqua Vista

Vårt nya Apollo Sports-hotell Aqua Vista erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största gym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan eller utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan.

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och anpassar tider till övriga pass och klasser i ordinarie program. Alla pass är gratis och komplett program inkl. gästpass presenteras i det ordinarie Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Läs mer om Aqua Vista